Vier het voorjaar met de nieuwste aanbiedingen

Vier het voorjaar met de nieuwste aanbiedingen

Click & Collect

Heeft u online een bestelling voor afhaling in één van onze winkels geplaatst?
Gelieve u aan de onderstaande richtlijnen te houden om een veilige en snelle afhandeling van uw afhaalorder te garanderen:

  • De afhaaldatum die u in de webshop heeft kunnen kiezen, is indicatief. Dat wil zeggen dat deze nog kan wijzigen en dat deze afhankelijk is van wanneer het gekozen afhaalfiliaal open is voor afhaling. De meeste van onze winkels zijn 2 dagen in de week geopend voor afhaling.
  • Wacht tot één van de winkelmedewerkers u contacteert voor het maken van een ophaalafspraak. Tijdens dit telefoongesprek zal de medewerker u vragen om op het overeengekomen afhaalmoment naar de winkel te komen. Houd u aan het afgesproken afhaalmoment, kom niet vroeger of later. Maximaal 1 persoon mag u vergezellen. Er zal altijd 10 minuten tussen elke afspraak zitten zodat u veilig uw bestelling kan ophalen.
  • Vergeet uw bestelbevestiging niet. Deze dient ter controle getoond te worden aan de winkelmedewerker. U mag deze afprinten of digitaal tonen (via GSM).
  • Het is verplicht om een mondmasker te dragen als u uw bestelling gaat afhalen. Onze medewerkers dragen ook steeds een mondmasker.
  • Bel aan de voordeur van de winkel aan.
  • U zal gevraagd worden om met de auto naar de achterdeur / laadpoort te rijden. Let op: u mag het gebouw in geen geval betreden.
  • Uw goederen worden langs de achterdeur / laadpoort aangeboden. In de COVID-richtlijnen staat dat medewerkers u niet mogen helpen met het inladen.
  • Onze medewerkers houden te allen tijde 1,5 m afstand van elkaar en van u en wassen/ontsmetten regelmatig hun handen.

Voor alle vragen omtrent Corona, bekijk de FAQ pagina.

Afhalen bij een Leen Bakker filiaal

U kunt uw bestelling natuurlijk ook afhalen bij een Leen Bakker filiaal bij u in de buurt. Kies in het bestelproces de gewenste afhaaldatum en de afhaallocatie. Wij zorgen er dan voor dat op deze dag uw bestelling in het filiaal ligt. Als een afhaalbestelling bestaat uit artikelen met verschillende levertijden, dan voegen we de artikelen samen zodat de bestelling compleet geleverd kan worden. Het artikel met de langste levertijd bepaalt dan de eerstvolgende beschikbare afhaaldatum die u kunt kiezen in het bestelproces.

Let op: Het is niet mogelijk om bestellingen bij een verkooppartner van Leen Bakker af te halen in één van onze winkels.

Afhalen levertijden en kosten

De standaard levertijd voor afhaalorders is 3-5 werkdagen, tenzij anders aangegeven bij het artikel. Omdat u zelf voor het vervoer zorgt, is afhalen bij een filiaal gratis. Tijdens de openingstijden van het filiaal kunt u uw bestelling afhalen.

Afhalen en volgen van uw bestelling

Als uw bestelling in het filiaal klaarligt, dan sturen we u een sms of u wordt gebeld.
Neem voor verdere vragen contact op met de Leen Bakker klantenservice.