Hoekbureaus

1 - 24 van 48 producten
1 - 24 van 48 producten

Hoekbureaus

Thuiswerken is het nieuwe normaal geworden. Iedereen die thuis kan werken, werkt thuis. Erg fijn dat deze mogelijkheden er zijn, maar het vraagt ook aanpassingsvermogen en creativiteit. Werken aan de keukentafel op een barkruk dat houdt niemand dagen vol. Je krijgt last van lichamelijke klachten, zoals pijn in je nek, rug en schouders. Richt daarom je thuiswerkplek in met goede en hiervoor geschikte meubelen. Denk hierbij aan een ergonomische bureaustoel en een degelijk bureau.

Een praktisch hoekbureau

Een hoekbureau kan een goede en praktische oplossing zijn omdat het op verschillende manieren kan worden geplaatst. Zo kun je in je (thuis)kantoor kijken welke opstelling wenselijk is. Een hoekbureau bespaart ruimte omdat je hem dicht in een hoek kan plaatsen. Dit zorgt voor een ideale werkplekinrichting. Over het algemeen zijn hoekbureaus groter dan een standaard bureau en daarom heb je meer ruimte voor bureau accessoires en het opbergen van al je andere kantoorbenodigdheden. Je kunt bijvoorbeeld het ene deel gebruiken voor je laptop of computer en het andere gedeelte gebruiken voor je werkmappen en overige kantoorbenodigdheden.

Hoekbureau kopen

Leen Bakker heeft een groot assortiment aan hoekbureaus, zo is er voor ieder wat wils! De look en feel van je bureau geeft je werkruimte de uitstraling die jij wenst. Dit type bureau is te verkrijgen in verschillende formaten, kleuren en materialen. Dankzij de keuze uit verschillende materiaalsoorten en kleuren is er voor elk interieurtype een passend hoekbureau te vinden. Ga bijvoorbeeld voor een strak, wit bureau voor een modern interieur of kies voor een warme eikenkleur bij een landelijke interieurstijl. Om de extra ruimte onder het bureau te benutten kun je nog een ladeblok op wieltjes, opbergdozen of prullenbak toevoegen.