Mooi wonen voor lage prijzen dat kan met het verrassende aanbod van Leen Bakker. Bekijk meteen de nieuwste Leen Bakker folder met daarin de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Naast de reguliere folder vind je hier ook diverse inspiratie folders. Zo kun je op een gemakkelijke manier online inspiratie opdoen voor een geheel nieuw interieur. Bekijk de vele voorbeelden voor de woonkamer of slaapkamer. In het ruime assortiment van Leen Bakker vind je elke week weer de beste aanbiedingen zoals eetkamerstoelen, eettafels, bedden, banken, kasten en vele woonaccessoires. Bezoek één van onze 58 winkels of bestel meteen online.

Folder week 27-31


Folder Leen Bakker

Tuinmagazine 2020


Tuinmagazine 2020

Umix Boxsprings


Brochure Tom


Umix BankenLeen Bakker

Leen Bakker bestaat al vanaf 1928 en is met ruim 180 winkels één van de grootste woonwinkelketens in de Benelux. Met ruim 2500 medewerkers zorgen we ervoor dat we elke dag weer onze klanten optimaal bedienen. Bij ons vind je kwaliteitsproducten, verrassende assortimenten en nieuwe inspiratie. Je krijgt advies op maat van onze vakkundige productspecialisten in de winkel en online. Bovendien ben je verzekerd van persoonlijke en attente service. Met de handige webshop zijn we altijd bij je in de buurt. Je kunt natuurlijk ook één van de Leen Bakker winkels bezoeken.

Folder en nieuwsbrief

Onze folder staat steeds weer vol met aantrekkelijke aanbiedingen en de leukste artikelen. Wil je wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste aanbiedingen op het gebied van wonen? Schrijf je dan meteen in voor de nieuwsbrief van Leen Bakker!