Aluminium jaloezieën op maat

1 - 24 van 27 producten
1 - 24 van 27 producten

Aluminium jaloezieën op maat

Op het gebied van raamdecoratie zijn aluminium jaloezieën tijdloze toppers. Ga maar na: je zag ze al in oude thrillers waarin acteurs met hun vingers de lamellen verder openden om beter naar buiten te kunnen kijken. Dankzij nieuwe snufjes en moderne afwerkingen zijn jaloezieën relevant gebleven. 

Wit en grijs zijn bekende kleuren voor jaloezieën. Maar check ook eens onze matzwarte jaloezieën. Die steken dit klassieke ontwerp in een heel nieuw jasje. Stijlvol en stoer zijn de woorden die zo’n model het beste omschrijven. Als je een raam met afwijkende afmetingen hebt of simpelweg de perfecte raambekleding wilt, kun je ervoor kiezen om aluminium jaloezieën op maat te laten maken. 

Een maatwerk Luxaflex

Luxaflex is een merknaam die tot soortnaam is verworden; net zoals Jeep of Jacuzzi. Want als we het over Luxaflex hebben, dan bedoelen we vaak gewoon aluminium jaloezieën. Bij Leen Bakker vind je die in vaste maten van het merk Fenstr. En wil je maatwerk, dan regelen wij dat voor je. In drie eenvoudige stappen geef je jouw voorkeuren door, waarnaar jouw aluminium jaloezieën op maat gewoon thuis worden afgeleverd. Eenvoudiger kan het niet!

Veel opties en afwerkingen

Als je voor maatwerk aluminium jaloezieën kiest, kan je deze helemaal op jouw stijl en smaak afstemmen. Allereerst geef je aan voor wat voor soort raam de jaloezieën zijn bedoeld: een normaal raam, een dakraam, een draaikiepraam of een 2-in-1-raam. Kies het materiaal (aluminium) en hoe breed de lamellen moeten zijn. Vervolgens kun je een kleur kiezen, bijvoorbeeld geborsteld zwart. Je krijgt dan meteen al een prijsindicatie.

Besluit je te bestellen? Onze aluminium jaloezieën-fabrikant gaat meteen voor je aan de slag. Binnen enkele dagen heb jij perfect passende raambekleding in huis, inclusief bevestigingsmateriaal en duidelijke instructies.