Twijfelaars

1 - 17 van 17 producten
1 - 17 van 17 producten

Twijfelaar

Zoek je een twijfelaar? Bij Leen Bakker vind je alles voor de inrichting van je slaapkamer. Een twijfelaar is iets breder dan een eenpersoonsbed en smaller dan een tweepersoonsbed. Slaap je alleen? Dan is een twijfelaar ideaal. Je hebt de ruimte om je om te draaien en het bed neemt niet te veel ruimte in beslag. Koop er ook meteen een goed en comfortabel matras bij en een zacht kussen en dekbed.

Twijfelaar kopen

Ook als je samen slaapt, kun je kiezen voor een twijfelaar. Zeker als je niet veel ruimte hebt in de slaapkamer. Een twijfelaar is 120 cm breed en dus breed genoeg voor twee personen. Wil je een twijfelaar kopen? Kom dan eens een kijkje nemen bij Leen Bakker. Hier vind je diverse twijfelaars in verschillende stijlen. In ons aanbod vind je ook alles op het gebied van slaaptextiel. Zo kun je alles voor een stijlvolle slaapkamer op één adres kopen. Dat is pas handig!

Een twijfelaar is een ruimtebesparende oplossing. Leen Bakker heeft diverse twijfelaars in de collectie, maar ook matrassen, boxsprings en alles op het gebied van beddengoed. Plaats meteen online een bestelling en laat de twijfelaar van je keuze thuisbezorgen of haal het bed af bij een vestiging van Leen Bakker bij jou in de buurt. Je kunt natuurlijk ook naar een van onze winkels komen om onze twijfelaars met eigen ogen te bekijken. Onze ervaren medewerkers staan graag voor je klaar met een deskundig advies.