Houten jaloezieën op maat

1 - 24 van 33 producten
1 - 24 van 33 producten

Houten jaloezieën op maat

Met houten jaloezieën creëer je een unieke, natuurlijke sfeer in huis. Het warme licht ademt gezelligheid en als dat bij jouw stijl past, is er eigenlijk geen betere raamdecoratie te vinden. 

In ons reguliere assortiment vind je allerlei standaardmaten die voor de meeste huizen geschikt zijn. Maar hoe zit dat als je een raam met afwijkende afmetingen hebt? In zo’n geval kun je kiezen voor houten jaloezieën op maat. Of je nu een recht raam, een dakraam, een draaikiepraam of een 2-in-1-raam hebt, deze maatwerk oplossing past altijd perfect.

In 3 stappen jouw eigen jaloezieën

Houten jaloezieën op maat bestellen is heel eenvoudig. In slechts drie stappen geef je jouw voorkeuren voor de perfecte raambekleding door. Zo werkt het:

  1. Op deze pagina selecteer je het soort raam dat je hebt, het materiaalsoort (hout) en vervolgens de perfecte kleur.
  2. Bij de tweede stap van het bestelproces kies je of je de houten jaloezieën in het kozijn of op het kozijn wilt plaatsen, geef je de afmetingen door en kies je voor de bedieningszijde.
  3. De derde en laatste stap is een samenvatting van je bestelling, die je daarna in de winkelwagen kunt plaatsen. 

Tuimelen links, optrekken rechts?

Bij een vaste afmeting jaloezieën zit vaak ook de bediening aan één vaste kant. Vaak vind je de tuimelstok op dezelfde plek als het koord waarmee je de jaloezieën laat zakken en weer optrekt. Als je geluk hebt, is dat precies zoals jij het thuis voor ogen hebt. Maar heb je beide bedieningen liever aan de andere kant, of wil je bijvoorbeeld de tuimelbediening aan de ene kant en het optrekkoord aan de andere zijde? Bij maatwerk heb je die vrijheid. Alwéér een reden, dus, om te kiezen voor houten jaloezieën op maat!