Barkrukken

1 - 24 van 203 producten
1 - 24 van 203 producten

Barkrukken

Bekijk het aanbod stijlvolle barkrukken van Leen Bakker. Hier vind je barkrukken in vele verschillende soorten en maten en stijlen. Kies je voor een verstelbare barkruk met of zonder rugleuning en voetensteun?

Een barkruk kopen

Heb je een hoge eettafel/bar in de keuken? Plaats er dan gezellig barkrukken omheen. Zo kan je even lekker zitten, een krantje lezen, een broodje eten, genieten van een kop koffie of gewoon gezellig aan de bar/tafel zitten terwijl er gekookt wordt. Barkrukken nemen niet alleen weinig ruimt in, maar zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar in vele verschillende varianten en stijlen. In het veelzijdige aanbod van Leen Bakker vind je de barkruk die je zoekt voor een verrassend lage prijs! Bekijk meteen ons assortiment.

Verstelbaar of niet

Wil je een barkruk die in hoogte verstelbaar is of wil je liever een model dat niet verstelbaar is? Wil je een barkruk met een rugleuning of met een voetensteun? Het kan allemaal. Alle barkrukken van Leen Bakker zijn ook nog eens zeer voordelig geprijsd. Bekijk ons aanbod online en plaats meteen een bestelling of bezoek een van onze winkels en kom onze barkrukken proberen. Onze ervaren medewerkers staan graag voor je klaar met een deskundig en persoonlijk advies.