Vier het voorjaar met de nieuwste aanbiedingen

Vier het voorjaar met de nieuwste aanbiedingen

Rolgordijnen

Advies over jouw ideale raamdecoratie? Boek hieronder jouw personal shopping sessie in onze winkel.

20% korting op DIVERSE standaardmaten raamdecoratie*

*Actie geldt op rol- & duo rolgordijnen en lamellen. m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen, accessoires, inkortservice, gordijnen, vitrages & inbetweens en partneraanbod. Geldig t/m 23 mei.

0 - 24 van 250 producten
0 - 24 van 250 producten

Rolgordijnen en duo rolgordijnen

Rolgordijnen zijn al jaren niet meer weg te denken uit ons interieur. Houdt u van een moderne stijl, een landelijk tintje, strak en stoer, een beetje retro of bent u juist meer een romantisch type? Het maakt eigenlijk niet uit: een rolgordijn komt in ieder interieur uitstekend tot zijn recht. Een rolgordijn wordt vaak gecombineerd met overgordijnen. Zo zet u de lichtinval en inkijk in uw huis helemaal naar uw hand en creëert u de sfeer die bij u past.

Duo rolgordijnen

U kan de lichtinval ook heel gemakkelijk regelen met een duo rolgordijn of een dag en nacht rolgordijn. Dit is een rolgordijn met afwisselend semitransparante en verduisterende stroken. Hiermee kan u alle kanten op en zelf de ideale lichtinval regelen. Bent u op zoek naar een mooi rolgordijn? Verduisterend of decoratief: Leen Bakker biedt een uitgebreide collectie met oplossingen voor ieder raam.

Voordelen rolgordijnen

Rolgordijnen zijn praktisch, functioneel en stijlvol en verkrijgbaar in diverse afmetingen, materialen en dessins. U kan kiezen uit verschillende soorten rolgordijnen: verduisterend of voor de sier. Bekijk het ruime assortiment van Leen Bakker dat bestaat uit gewone rolgordijnen en duo rolgordijnen. Wilt u meer ideeën opdoen? Kom dan eens langs in onze winkel voor inspiratie en laat u vakkundig adviseren door een van onze medewerkers.