Tapijten

20% korting op HEEL VEEL tapijten* >

*m.u.v. Prijstoppers, reeds afgeprijsde artikelen en partner-aanbod. Geldig t/m 31 januari.

1 - 24 van 965 producten
1 - 24 van 965 producten

Tapijten

Bij Leen Bakker vind je vele verschillende tapijten in verschillende maten, stijlen en kleuren. Bekijk ons aanbod tapijten voor woonkamer, kinderkamer en keuken.

Het perfecte tapijt kopen

Hoe vind je het tapijt? Bepaal eerst in welke ruimte je het tapijt wilt leggen. Daarna is het belangrijk te weten welke afmetingen het tapijt mag hebben. Wil je het tapijt bij de zetel leggen? Kies er dan voor om het gedeeltelijk te laten verdwijnen onder de zetel. Dat geeft een sfeervol geheel en het is lekker warm aan je voeten als je op de zetel zit. Wil je een tapijt onder de eettafel leggen? Zorg er dan voor dat het tapijt niet hoogpolig is (je kunt je stoel dan moeilijk aanschuiven) en dat het groot genoeg is zodat zowel de tafel als alle stoelen erop passen. Tip: gebruik onder het tapijt een rubberen ondertapijt. Hiermee verleng je de levensduur van je tapijt, het is comfortabeler en je karpet lijkt een stuk dikker!

Bekijk ons assortiment tapijten

Wilt je het ruime assortiment karpetten van Leen Bakker zien én voelen? Neem een kijkje in een van onze winkels en ervaar zelf dat leuk wonen niet duur hoeft te zijn. Onze medewerkers geven je daar graag een vrijblijvend en vakkundig advies.