Ondervloeren

1 - 23 van 23 producten
1 - 23 van 23 producten

Ondervloeren

Ondervloeren voor laminaat zijn van groot belang. Toch denken veel mensen er niet direct aan als ze laminaat gaan kopen. Niet zo gek natuurlijk, want je ziet uiteindelijk niets van je ondervloer terug. Toch voel en hoor je het verschil: dankzij de isolerende en geluiddempende eigenschappen voorkom je problemen.

Diverse soorten ondervloeren

Een ondervloer is een zachte laag MDF, polyethyleen, kunststof of zachtboard. Je legt die tussen de harde betonnen of houten vloer en je tapijt, vinyl of laminaat. Een ondervloer heeft verschillende functies. Heb je bijvoorbeeld geen goede draagvloer in je huis? Dit kan je prima opheffen met een ondervloer van Leen Bakker. Een ondervloer onder je tapijt verlengt de levensduur van je tapijt en geeft extra comfort. Andere functies van een ondervloer zijn stabiliteit en het dempen van het geluid in je eigen huis.

Ondervloer kopen

Ga je bijvoorbeeld laminaat leggen? Vergeet dan niet een ondervloer te kopen en kom naar Leen Bakker. Hier vind je vele verschillende hoogwaardige ondervloeren. Leen Bakker heeft ook ondervloeren die voldoen aan het keurmerk geluidsnormen voor gebruik in appartementen en ondervloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming. Bekijk ons aanbod meteen online en plaats een bestelling. Je kunt ook een bezoek brengen aan een van onze winkels. Hier staan onze deskundige medewerkers graag voor je klaar met advies.