Wandtapijten

1 - 2 van 2 producten
1 - 2 van 2 producten

Wandtapijten

Wil jij je muur wat opfleuren? Met de juiste wanddecoratie creëer je in een handomdraai een mooi aanzicht. Dit kan met een schilderij, maar misschien is een wandtapijt wel iets voor jou! Wandtapijten zijn niet alleen origineel en verrassend, maar zij zijn momenteel ook hét trendy item voor aan de muur. Eigenlijk mogen ze in geen elk interieur meer ontbreken. Het = gebruikte materiaal draagt bij aan het creëren van textuur en warmte. Zo kun je met een wandtapijt een industrieel interieur een beetje gezelliger maken of op kantoor een warme sfeer creëren.


Wandtapijt kopen

Of je nu op zoek bent naar een groot wandtapijt of een kleine wandhanger, bij Leen Bakker heb je ruime keus. Wat dacht je van een wandtapijt waarmee je een stukje natuur in huis haalt, bijvoorbeeld met een zeegras wandtapijt? Of fleur je interieur op met een hanger van gedroogde bloemen. Een macramé wandtapijt is de laatste tijd erg in: je ziet ze terug in interieurbladen, hotels en natuurlijk onze webwinkel.


Een wandtapijt ophangen doe je zó

Ben je overtuigd van de voordelen van een wandtapijt? Kies dan éérst de gewenste vorm, bijvoorbeeld een rond of een vierkant tapijt. Kies vervolgens een kleur die goed bij jouw stijl past: groen is erg trendy, maar misschien staat wit of zwart beter in jouw woonkamer of slaapkamer. Daarna is het de beurt aan het materiaal: zelfs polyester behoort tot de mogelijkheden! Plaats je bestelling eenvoudig en veilig online. Binnen enkele dagen ontvang jij jouw wandtapijt en kan die schitteren aan je muur.