Mijn Leen BakkerWinkels
Winkelwagen
menu

Leen's prachtig lage Prijs Parade | Bekijk alle aanbiedingen

Plisségordijnen

20% korting op diverse standaardmaten raamdecoratie*

*m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen, accessoires, inkortservice, gordijnen en voiles. Actie geldig t/m 20 september 2020

0 - 24 van 89 producten
0 - 24 van 89 producten

Plisségordijnen

Houdt u van tijdloze elegantie? Dan zijn plisségordijnen echt iets voor u. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in diverse dessins en in lichtdoorlatende, verduisterende en warmtewerende stoffen. In het veelzijdige aanbod van Leen Bakker vindt u de raamdecoratie die bij u past en voor ieder type raam: rechte ramen, dakramen, draai-kiepramen en ramen met afwijkende maten.

Top-down bottom-up

In ons aanbod vindt u niet alleen reguliere plisségordijnen, maar ook de zogenaamde top-down bottom-up plissés. Deze zijn zowel van de onderzijde als de bovenzijde te openen. Zo kunt u heel gemakkelijk spelen met de lichtinval.

Op maat

Heeft u een raam met een afwijkende maat? Geen probleem! Laat de plisségordijnen dan op maat maken. Het kan allemaal bij Leen Bakker. U kunt plisségordijnen meteen online bestellen. Heeft u hulp nodig? Kom dan naar één van onze winkels. Hier staan onze ervaren medewerkers graag voor u klaar om u deskundig te adviseren.