Je raamdecoratie laten meten en monteren

Je gordijnen of raamdecoratie laten opmeten, advies aan huis of hulp bij het ophangen? Dat kan bij de Leen Bakker winkel bij jou in de buurt!

Gordijnen of raamdecoratie laten opmeten + advies aan huis

Wil je graag nieuwe gordijnen of raamdecoratie op maat? Het is dan heel belangrijk om de juiste maat op te meten. Vind je het opmeten lastig en twijfel je of je wel de goede maat hebt? Laat een adviseur bij jou thuis komen om jouw ramen op te meten en je te helpen met het kiezen van je raamdecoratie. Je kunt met de adviseur samen een keuze maken en de bestelling kan meteen geplaatst worden. Momenteel zijn we in een aantal regio's in België actief en dit breiden we de komende tijd stap voor stap uit. Bekijk hier of je in jouw regio een adviseur aan huis kunt boeken:

Regio
Veurne
Brugge B-Park
Brugge Veemarkt
Roeselare
Maldegem
Kuurne
Turnhout
Schoten
Wilrijk
Wommelgem
Itegem
Olen

Het boeken van een adviseur kan in één van onze winkels. Onze medewerkers helpen je graag met het maken van een afspraak.

Gordijnen of raamdecoratie laten ophangen

Ben je niet zo handig en wil je graag dat het ophangen en/of monteren van je gordijnen of
raamdecoratie goed gebeurt? Onze specialisten kunnen alle op maat gemaakte raamproducten zoals jaloezieën, vouwgordijnen en rolgordijnen bij jou thuis komen ophangen en monteren. Zo zorgen we ervoor dat jouw nieuwe gordijnen of jaloezieën perfect passen.

Onze specialist komt met de op maat gemaakte producten naar jouw huis om alles netjes voor je op te hangen. Je kunt ook alleen gebruik maken van onze ophangservice als je zelf alles al hebt opgemeten. Zorg er dan wel voor dat je secuur hebt gemeten om teleurstelling te voorkomen.

We kunnen in vrijwel alle woonsituaties raamdecoratie ophangen en monteren, maar we hanteren wel enkele uitzonderingen. Lees daarom de voorwaarden of neem bij vragen eerst telefonisch contact op met een Leen Bakker filiaal bij jou in de buurt.

Interesse? Ga naar een Leen Bakker winkel bij jou in de buurt en maak een afspraak!