Leenbakker
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantendienst
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies & inspiratie
winkels
winkelwagen
Bekijk de nieuwste acties van LEEN
*Geldig t/m 16 april

Tuinhuizen

1 - 4 van 4 producten

AlleenOnline
vidaXL Tuinhuis 1,5x2 m geïmpregneerd grenenhout product

vidaXL Tuinhuis 1,5x2 m geïmpregneerd grenenhout

(0)

495,99

Dit artikel wordt binnen 3 werkdagen bezorgd

AlleenOnline
vidaXL Tuinschuur 257x489x181 cm metaal grijs product

vidaXL Tuinschuur 257x489x181 cm metaal grijs

(0)

737,99

Dit artikel wordt binnen 2 werkdagen bezorgd

AlleenOnline
vidaXL Tuinschuur 257x489x181 cm metaal bruin product

vidaXL Tuinschuur 257x489x181 cm metaal bruin

(0)

767,99

Dit artikel wordt binnen 2 werkdagen bezorgd

AlleenOnline
vidaXL Tuinschuur 257x489x181 cm metaal antracietkleurig product

vidaXL Tuinschuur 257x489x181 cm metaal antracietkleurig

(0)

709,99

Dit artikel wordt binnen 2 werkdagen bezorgd

Tuinhuisjes bij Leen Bakker

Leen Bakker biedt een uitgebreid aanbod aan compacte tuinhuisjes voor extra opbergruimte in de tuin. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor je tuingereedschap of een stijlvolle uitbreiding van je woning, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Een tuinhuis is verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en stijlen. Kies voor Leen Bakker en creëer een prachtige extra ruimte in je tuin. Klik hier voor meer tuin inspiratie.

Tuinhuis met overkapping

Ben je op zoek naar een tuinhuis met overkapping? Leen Bakker biedt een uitgebreid aanbod aan tuinhuizen met een overkapping, zodat je comfortabel kunt genieten van de buitenlucht. Er is voldoende keuze in verschillende soorten tuinhuisjes, of je nu op zoek bent naar een beschutte loungehoek, een extra ruimte voor een buitenkeuken of een plaats om te barbecueën. Met onze loungesets en tuinkussens creëer je een comfortabele zithoek in je tuin. Wil je liever een tuinhuis zonder overkapping? Ga dan voor een parasol, zo creëer je beschutting in je tuin. 

Het verschil tussen een tuinhuis en een blokhut

Wanneer je op zoek bent naar extra opbergruimte of een plek om te ontspannen in je tuin, is het belangrijk om te weten wat het verschil is tussen een tuinhuis en een blokhut. Een tuinhuis is doorgaans een kleiner en eenvoudiger bouwwerk. Het wordt vaak gebruikt als opslagruimte. Een blokhut daarentegen is meestal groter en meer massief dan een tuinhuis. Vaak dient een blokhut als permanente verblijfplaats. Bij Leen Bakker vind je een uitgebreid aanbod aan tuinhuizen en blokhutten.

Goedkope tuinhuizen

Bij Leen Bakker vind je ook een aantal goedkope tuinhuizen, zodat je niet hoeft in te leveren op kwaliteit om binnen je budget te blijven. Bij Leen Bakker vind je een ruim aanbod van goedkope tuinhuizen in verschillende stijlen. Van klein en eenvoudig tot groot en luxe, er is altijd een tuinhuis dat aansluit bij jouw wensen en budget.