Woonaccessoires

20% tot 50% korting op HEEL VEEL sier- en woonkussens* >

*m.u.v. Prijstoppers, reeds afgeprijsde artikelen en partner aanbod. Geldig t/m 31 januari.

Trendy woonaccessoires

Woonaccessoires zijn een belangrijke factor om je woning huiselijk en gezellig te maken. Ieder seizoen heeft Leen Bakker een nieuwe collectie dat helemaal past bij de trend van dat moment. Zo shop jij gemakkelijk al je woonaccesoires in een bepaalde kleur of materiaal. Op die manier kun je mooie combinaties maken met onze kaarsen, vazen, plaids, sierkussens en meer.

Bekijk de laatste najaarstrends in ons nieuwste inspiratiemagazine! >

Onze woonaccessoires bij jou thuis

Woonaccessoires en wanddecoratie

Alles op het gebied van woondecoratie en wanddecoratie vind je hier! Bekijk ons zeer veelzijdige en gevarieerde aanbod bestaande uit klokken, muurdecoratie, lekker zachte kussens, kunstbloemen, vazen, lampen, kandelaars, fotolijstjes, schilderijen en nog veel en veel meer. Met onze accessoires maak je van jouw huis in een handomdraai een gezellig en warm thuis. Voor iedere ruimte in huis bieden wij je de geschikte accessoires.

Woonaccessoires kopen

In huis wil je de sfeer creëren die bij jou en je interieur past. Dat doe je natuurlijk met meubelen, maar ook met gordijnen, tapijten en natuurlijk met de leukste accessoires en wanddecoratie. De accessoires kan je ook heel gemakkelijk wisselen. Kies bijvoorbeeld bij de wisseling van de seizoenen voor andere accessoires. Tijdens de donkere wintermaanden kies je dan voor warme aardetinten en in de zomermaanden voor frisse en vrolijke kleuren. Zo verander je de sfeer van je interieur!

Wanddecoratie

Ook op het gebied van wandecoratie heeft Leen Bakker veel te bieden. We hebben bijvoorbeeld een ruim aanbod schilderijen voor de woonkamer in diverse stijlen, maar ook leuke wanddecoratie voor de keuken, hal, kinderkamer en zelfs voor buiten hebben we canvasdoeken die tegen weer en wind kunnen. Kortom, aan iedere ruimte is gedacht. Alle accessoires van Leen Bakker zijn voordelig geprijsd en uit voorraad leverbaar. Online bestellen en alles afhalen in de winkel behoort tot de mogelijkheid! Bekijk ons veelzijdige aanbod meteen online.