Klantendienst

Heb je een vraag over je bestelling, over een product of over een Leen Bakker winkel? Wij helpen je graag! Wij leggen je stap voor stap uit wanneer je een bestelling kunt verwachten en hoe je een product ruilt. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Onze klantendienst staat voor je klaar om je te helpen.

Veelgestelde vragen

Heb je spijt van je aankoop? De meeste artikelen kun je binnen de 100 dagen bedenktijd ruilen als de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn. Bekijk hier hoe je kunt ruilen bij Leen Bakker >

Bestel je in de webshop? Dan kun je betalen met Bancontact/Mister Cash, Maestro, VISA, MasterCard of met een Leen Bakker cadeaukaart of tegoedbon. Ga je naar een winkel? Dan kun je uiteraard cash betalen, of met Bancontact/Mister Cash, Maestro, VISA, MasterCard, American Express, V Pay of met een Leen Bakker cadeaukaart of tegoedbon.

Bekijk onze contactpagina. Onze klantendienst helpt je graag verder.

We doen er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken en onze artikelen netjes bij je te bezorgen. Toch kan er onverhoopt iets mis gaan. Heb je toch een klacht? Dan helpen we je graag verder. Neem contact met ons op.

Online bestellen kan al vanaf €20. Dit bedrag is exclusief bezorgkosten. Bij bedragen onder de €20 geeft de winkelwagen automatisch aan hoeveel je nog te kort komt. Tot die tijd is het niet mogelijk om verder te gaan met bestellen.

Bekijk de openingsuren van jouw Leen Bakker winkel via de winkelzoeker. Zoek de winkel van keuze en bekijk dan de openingsuren.

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de producten die je hebt besteld. Heb je artikelen besteld die de volgende dag worden bezorgd? Als je ze op een werkdag vóór 22.00 uur bestelt, worden ze de volgende dag geleverd (in het weekend besteld? Dan worden ze op maandag geleverd). Anders ontvang je de bestelling binnen 2 werkdagen. Houd er rekening mee dat grote en/of zware artikelen een andere levertijd hebben.

Leen Bakker Klantendienst

Tel: 03 - 641 85 15
Ma t/m vr: 09.00 - 17.00
Neem contact op via contactformulier

Let op: In verband met drukte kan je pakket langer onderweg zijn.