Vanwege drukte kan uw bestelling langer onderweg zijn

Vanwege drukte kan uw bestelling langer onderweg zijn

Bezorgtijden

Voor de thuislevering van uw bestelling werkt Leen Bakker samen met PostNL. Wij leveren uw aankopen thuis via de PostNL-pakketservice of de PostNL Extra@Home, afhankelijk van het gewicht en formaat van de artikelen die u bij ons bestelt. PostNL-pakketservice bestellingen worden in de regel tussen 2 - 5 werkdagen bij u afgeleverd. U ontvangt uiterlijk om 7.30 uur de dag van levering een sms over de levertijd. Op de e-mailbevestiging die u van ons ontvangt, staat welk type levering voor u van toepassing is. Er dient een handtekening voor ontvangst geplaatst te worden bij aflevering. Bij PostNL-pakketservice kan de bode de levering ook bij de buren aanbieden. Ook in dat geval wordt een handtekening voor ontvangst gevraagd.

Leveringstijden via PostNL-pakketservice

Volg uw pakketje via uw Track&Trace code. De link met de code vindt u in uw bevestigingsmail.

Levertijden via Extra@Home

U krijgt een SMS op de dag voorgaand aan de levering. Omstreeks 7.30 uur op de dag van de levering krijgt u een SMS met een indicatie van de levertijd (tussen X uur en Y uur).

Bezorgtijden voor bestellingen bij een verkooppartner

  • Wanneer u in de webshop een artikel van een verkooppartner van Leen Bakker koopt, zal de verkooppartner het artikel bij u laten bezorgen. Als u ook nog andere artikelen hebt besteld van Leen Bakker zelf, kan het voorkomen dat de producten afzonderlijk van elkaar worden bezorgd.
  • De verkooppartner schakelt zelf een vervoerder in. Van de verkooppartner en/of de vervoerder ontvangt u informatie over het bezorgmoment en eventuele mogelijkheden om de afspraak te maken en/of te verzetten.
  • Voor artikelen die besteld zijn bij Leen Bakker zelf (dit kunt u zien in uw bestel- en betaaloverzicht) gelden de bezorgtijden in het overzicht op deze pagina.
  • Artikelen die besteld zijn bij een verkooppartner kunnen andere bezorgtijden hebben. Van de verkooppartner en/of de vervoerder ontvangt u informatie over het bezorgmoment en eventuele mogelijkheden om de afspraak te maken en/of te verzetten.