Vloeren

20% korting op HEEL VEEL tapijten* >

*m.u.v. Prijstoppers, reeds afgeprijsde artikelen en partner-aanbod. Geldig t/m 31 januari.

Inspiratie bij Leen Bakker fans

Vloerbedekking en andere vloeren

Vloerbedekking bepaalt voor een belangrijk gedeelte de sfeer in de ruimte. Kies je bijvoorbeeld voor een tapijt met warme aardetinten, dan creëer je gezelligheid met een geborgen sfeer. Laminaat met een whitewash-look daarentegen geeft een moderne en frisse uitstraling aan je interieur. In ons aanbod vind je vele verschillende soorten vloerbedekking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tapijten, laminaat, traplopers en nog veel meer. Voor iedere ruimte in huis biedt Leen Bakker je een passende oplossing!

Vloerbedekking kopen

Voordat je vloerbedekking gaat kopen, is het belangrijk dat je eerst bepaalt of je een tapijt of een harde vloer wenst. Ook is het belangrijk te letten op de ondervloer.

Ondervloer

Met een goede ondervloer houdt laminaat warmte lang vast en dempt ze het geluid. Ondervloeren zijn ook geschikt als basis over een vloer die niet vlak genoeg is om direct laminaat op te leggen. Bij Leen Bakker ben je aan het juiste adres voor een ruime keuze betaalbare topkwaliteit. Bekijk ons assortiment in de webshop of kom naar de winkel voor persoonlijk advies van één van onze medewerkers.