Leen Bakker logo
 • Mijn op maat overzicht
 • Klantendienst
 • Bekijk folders
 • Vacatures
 • Advies & inspiratie
winkels
winkelwagen
Shop de favorieten van onze fans | Bekijk alle aanbiedingen
*Geldig t/m 2 januari

Voorwaarden voor het plaatsen van een review

Bij Leen Bakker vinden wij het erg belangrijk dat je, voorafgaand aan een aankoop, kunt bekijken wat andere klanten van een artikel vinden. Daarom bieden we de mogelijkheid om reviews achter te laten en te lezen. Wanneer je een review op onze website plaatst, ga je akkoord met een aantal voorwaarden. Hieronder lees je de voorwaarden van het plaatsen van een review.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reviews die worden geplaatst op alle websites die eigendom zijn van Leen Bakker, waaronder Leenbakker.nl en Leenbakker.be.

Door het accepteren van deze voorwaarden verklaar en garandeer je dat je deze reviewvoorwaarden hebt gelezen en hebt begrepen. Daarnaast garandeer je ook dat je uitsluitend een beoordeling instuurt ten aanzien van een specifieke product dat je bij Leen Bakker hebt gekocht. Je verklaart dat je alles naar waarheid, actualiteit en volledigheid hebt ingevuld. De beoordeling en/of review dient feitelijk juist en zo objectief mogelijk te zijn, en je verklaart dat de review niet onjuist en/of misleidend is.

Daarnaast sta je Leen Bakker toe onder andere het volgende te doen met je review:

 • Review kan gebruikt worden in uitingen van Leen Bakker.

 • Review kan doorgestuurd worden aan leveranciers.

 • Review kan gebruikt worden voor productontwikkelingen en –verbeteringen.

 • Review kan verwijderd worden.

Reviews kunnen gebruikt worden voor commerciële uitingen van Leen Bakker, waaronder social media en folders. Je geeft Leen Bakker toestemming voor dit gebruik. De review kunnen we bijvoorbeeld voor een berekening van een gemiddelde beoordeling gebruiken, maar er wordt ook toestemming gegeven voor het gebruik van een (quote uit een) specifieke review. Jouw naam en persoonlijke gegevens zullen hierbij niet worden gedeeld en/of op andere wijze kenbaar worden gemaakt.

Bij het insturen van een review moet deze voldoen aan alle acceptatiecriteria. Voldoet een review hier niet aan, dan wordt de review afgewezen en niet geplaatst. In dat geval ontvang je geen bericht.

Acceptatiecriteria

Bij iedere ingestuurde review wordt nagegaan of deze review voldoet aan de acceptatiecriteria van Leen Bakker. Als dat niet het geval is, wordt de review niet op de website geplaatst. Hieronder worden een aantal acceptatiecriteria genoemd. Dit zijn slechts voorbeelden en dit is géén allesomvattende en dus niet-limitatieve lijst:

 • Een productreview dient over (de werking van) het product te gaan. Reviews over de levering, verpakking, klantenservice, en dergelijke kunnen uitsluitend geplaatst worden bij externe reviewkanalen.

 • Reviews die bij een verkeerd product zijn geplaatst, en dus niet op het betreffende product zien, worden afgekeurd en/of verwijderd.

 • Reviews mogen geen kwetsende, discriminerende, racistische, beledigende en/of bedreigende taal of een andere taal dan de hoofdtaal van de website bevatten.

 • Bij het gebruik van afleidende tekens, zoals het veelvuldig gebruik van hoofdletters, leestekens en dergelijke wordt de review afgekeurd en/of verwijderd.

 • Iedere review moet uniek zijn.

 • De review mag geen contact- of persoonsidentificerende gegevens zoals e-mailadres, voor- en achternaam, telefoonnummer en/of verwijzingen naar websites bevatten.

 • Een review mag niet verwijzen naar concurrenten en ook geen vermeldingen van specifieke prijzen bevatten.

Verificatie van reviews

Bij reviews die zijn ingestuurd via de link die per e-mail wordt verzonden naar een klant die een online aankoop heeft gedaan, kunnen wij verifiëren dat de review is achtergelaten door een klant. Daarom worden deze reviews voorzien van een ‘geverifieerde klant’ badge. Reviews die zijn achtergelaten via de algemeen toegankelijke ‘schrijf een beoordeling’ button op de productpagina kunnen wij niet geheel sluitend verifiëren. Deze reviews worden daarom niet voorzien van een verificatie-badge, maar er worden wel aanvullende maatregelen genomen ter verificatie.

Steekproeven

Leen Bakker voert regelmatig steekproeven uit om ook de betrouwbaarheid van deze laatstgenoemde reviews te controleren. Om na te kunnen gaan of de opgegeven data en productaankopen overeenkomen met onze gegevens, kan het zijn dat Leen Bakker je vraagt de factuur of bon van het aangekochte product aan ons door te sturen (dit mag uiteraard een foto zijn), zodat kan worden geverifieerd of dat de aankoop daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Privacygevoelige informatie mag daarbij onleesbaar worden gemaakt. Met deze steekproef kunnen wij controleren of het product waarover de review is geschreven daadwerkelijk is gekocht bij Leen Bakker. Als het bewijs niet voldoet, wordt de beoordeling offline gehaald.

Verwijderen of aanpassen van je review

Je kunt jouw geplaatste review ten allen tijde laten verwijderen, zonder opgave van reden. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@leenbakker.nl.

Aansprakelijkheid

Leen Bakker is niet aansprakelijk voor de inhoud van een review en/of eventuele schade veroorzaakt door het plaatsen en/of tonen van de review.

Je verklaart dat de review die wordt ingestuurd door jezelf geschreven is, en geen inbreuk maakt op intellectuele eigendomsrechten van anderen.

Reageren op reviews

Het is voor zowel Leen Bakker als anderen mogelijk om te reageren op een review.

Wanneer wordt een review zichtbaar?

Omdat het verificatieproces tijd kost, kan het enkele dagen duren voordat jouw review geplaatst en zichtbaar wordt op de site.

Persoonsgegevens

Jouw persoonlijke gegevens (zoals je e-mailadres) zijn alleen zichtbaar voor Leen Bakker. Wij zullen deze gegevens nooit openbaar en/of kenbaar maken. Wij gebruiken deze gegevens enkel om te controleren of je daadwerkelijk een aankoop bij ons hebt gedaan.

Prijs

We willen je graag bedanken voor het achterlaten van een klantreview. Daarom verloten we iedere maand een cadeaubon ter waarde van €100 onder alle klanten die een review hebben achtergelaten. De winnaar wordt per e-mail door onze klantenservice op de hoogte gebracht.

Productfamilies

Onze producten zijn soms aan elkaar gekoppeld, bijvoorbeeld wanneer we hetzelfde artikel/model in verschillende maten en/of kleuren verkopen. Wanneer je een review instuurt voor één artikel kan het daarom zijn dat deze review ook verschijnt bij een kleur- of maatvariant van datzelfde artikel. Bij reviews die ook geplaatst zijn bij een ander artikel is altijd zichtbaar voor welk artikel deze review is ingestuurd.

Leen Bakker behoudt zich het recht voor deze voorwaarden van tijd tot tijd aan te passen. Er wordt dan zo snel mogelijk een nieuwe versie geplaatst op onze website. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het is aan te raden om deze voorwaarden regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Deze voorwaarden zijn te raadplegen via reviewvoorwaarden.

> Terug naar klantendienst overzicht

Bestellen en bezorgen

 • Hoe werkt de webshop?
 • Het schrijven van productreviews
 • Click & Collect
 • Bezorg- en afhaalinformatie
 • Bezorg- en levertijden
 • Bestellen bij een verkooppartner