Zetels

15% tot 30% korting op HEEL VEEL zetels* >

*m.u.v. Prijstoppers, reeds afgeprijsde artikelen, slaapzetels en partner aanbod. Geldig t/m 31 januari.

1 - 24 van 468 producten
1 - 24 van 468 producten

Zetels

Een zetel kopen is een moeilijke opgave. Een zetel vormt het middelpunt van je salon. Je brengt er avonden door met je gezin, familie of vrienden. Een zetel moet daarom bij jouw woning en levensstijl passen maar ook lekker zitten. Je moet er jarenlang van kunnen genieten.

Zetel kopen

Bij het kopen van een zetel kijken veel mensen naar de vorm of kleur, maar ook de bekleding van de zetel is belangrijk. Fijn geweven stoffen passen bij strak vormgegeven zetels met veel details terwijl een ruwe, dikkere stof juist geschikt is voor een zetel met natuurlijke vormen. Bedenk bij het uitzoeken van een zetel ook waar je het neer wilt zetten. Als je een langwerpige woonkamer hebt, kan je die in twee stukken opdelen door in het midden van de kamer twee zetels of een hoekzetel te plaatsen.

Zetels proberen

We hebben veel verschillende zetels in ons assortiment. Van zetels met klassieke vormen tot moderne items. Van 2-zitten tot hoekzetel. Ben je er nog niet uit? Kom een kijkje nemen in onze winkel voor inspiratie of om zelf te ervaren hoe comfortabel onze zetels zitten.