Advies en inspiratie

Tips en inspiratie per ruimte

Specifiek op zoek naar een item voor in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer? We hebben de belangrijkste ruimtes op een rijtje gezet.

Onze trendcollecties

Trendy woonitems en accessoires per woonstijl.

Fans van Leen

Ook fan van Leen? Deel je interieur! Velen gingen je voor en inspireren anderen door hun Leen Bakker interieur te delen met #leenbakker of door ons te taggen in hun foto. Neem een kijkje in het interieur van onze klanten.

De leukste wooncadeaus

Op zoek naar een origineel cadeau? Een cadeau voor in huis is altijd een goed idee. We hebben de leukste woonartikelen in categorieën verdeeld om het vinden van een cadeautje nog gemakkelijker te maken. Bekijk alle categorieën.

Advies & Wooninspiratie

Wij geven je graag advies, ideeën en inspiratie voor je interieur. We hebben al onze tips onderverdeeld in vijf overzichtelijke categorieën. Zo adviseren we je graag bij de aankoop van je nieuwe bank of boxspring of lees je Tips & Tricks over een opgeruimde hal of het inrichten van een kleine slaapkamer. Leen Bakker is er voor zowel binnen als buiten dus ook voor de tuin hebben we genoeg inspiratie of helpen we je graag bij het onderhouden en het opbergen van jouw tuinset.