Hockers en Voetenbanken

1 - 24 van 162 producten
1 - 24 van 162 producten

Veelzijdige hockers

Met een hocker haal je een stijlvolle toevoeging aan je zetel in huis. Hockers gebruik je als voetenzetelje of als een stijlvol tafeltje voor kranten en magazines. Met een dienblad erop is het een mooi salontafeltje. In het assortiment van Leen Bakker vind je de leukste hockers in vele trendy en stijlvolle kleuren.

Hockers kopen

Leen Bakker heeft allerlei soorten hockers. Je kan kiezen uit textiel, leer of vlechtwerk. Bij een leren zetel kies je een hocker in dezelfde kleur leer, hoewel in een modern interieur meubelen met contrast juist goed staan.

Kies de hocker die past in jouw interieur

Hockers van textiel hebben een wat zachter uiterlijk en passen goed bij een romantisch interieur. Een poef is een voorloper van de hocker uit het Midden-Oosten. Daarom komt die vooral goed tot zijn recht in kamers met een Oriëntale of natuurlijke look. Een poef van textiel kan je gebruiken om de kilte van kale muren te neutraliseren, terwijl een poef van vlechtwerk goed staat bij een interieur met houten meubelen. De hocker van je keuze kan je meteen bestellen en afhalen in de winkel of thuis laten leveren. Aan jou de keuze. Wil je ons assortiment met eigen ogen bekijken? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel.