Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantendienst
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies & inspiratie
winkels
winkelwagen
mooi-voor-minder
Leen's mooi voor minder deals | Bekijk alle deals
*Geldig t/m 5 maart

Bestellen bij een verkooppartner van Leen Bakker

1. Bestellen bij verkooppartner

Een verkooppartner is een andere webwinkel, groothandel, retailer of fabrikant die producten verkoopt via de Leen Bakker website. Dankzij onze verkooppartners is Leen Bakker in staat om alle klanten een nog breder en dieper assortiment aan te bieden. Leen Bakker treedt in dit geval op als bemiddelaar. Als je een product bestelt bij een verkooppartner sluit je dan ook een verkoop overeenkomst met deze partner. De producten worden op de verschillende pagina’s op dezelfde wijze getoond als de Leen Bakker producten. Op basis van het zoekgedrag van klanten laten we de meest relevante producten zien, er is nadrukkelijk geen sprake van sponsoring. Product-beoordelingen worden opgevraagd bij onze klanten en tonen we op de productpagina’s.

Producten van een verkooppartner herkennen

Bij elk product staat weergegeven of het wordt verkocht door Leen Bakker of door een verkooppartner. Wanneer het product wordt aangeboden door een verkooppartner staat er 'Verkoop door […]' Als je op de naam van de verkooppartner klikt, ga je naar de informatiepagina van deze verkooppartner.

Verkoopprijzen van een verkooppartner

De getoonde verkoopprijzen van onze verkooppartners zijn altijd inclusief BTW en er worden nooit aparte verzendkosten berekend voor producten van onze verkooppartners. Wanneer je producten van Leen Bakker zelf bestelt, kunnen er eventueel wel verzendkosten worden berekend, omdat je producten apart worden verzonden. Deze verzendkosten zie je tijdens het afrekenen automatisch verschijnen.

Acties en promoties

De producten van onze verkooppartners zijn altijd uitgesloten van kortingsacties. De acties en promoties gelden alleen voor producten die aangeboden worden door Leen Bakker zelf.

Afhalen in een Leen Bakker winkel niet mogelijk

Het is helaas niet mogelijk om een product van een verkooppartner in een Leen Bakker winkel te laten bezorgen. Ook als je een Leen Bakker product en een product van een verkooppartner bestelt is het helaas niet mogelijk om de bestelling als geheel in de winkel te laten afleveren. De website zal deze optie in dat geval ook niet tonen. Om je Leen Bakker product in een winkel te laten afleveren zou je een aparte bestelling kunnen plaatsen.

Betaling van producten van verkooppartners

De producten van verkooppartners kunnen eenvoudig worden besteld via de Leen Bakker website. Je betaalt de bestelling bij onze verkooppartners gewoon aan Leen Bakker en de levering van de producten wordt verzorgd door de verkooppartners. Je kunt bij de betaling gewoon kiezen voor één van onze betalingsmogelijkheden.

Factuur voor bestelling bij een verkooppartner

Voor de bestelling van een product van een verkooppartner ontvang je geen factuur met een BTW-specificatie. Leen Bakker verstuurt na jouw bestelling een Betaaloverzicht naar het door jou opgegeven e-mailadres. In het Betaaloverzicht staat gespecificeerd welk product je bij welke partij hebt gekocht (Leen Bakker of een verkooppartner). Als je wel graag een factuur met een BTW-specificatie wilt ontvangen, vraag deze dan op bij de desbetreffende verkooppartner.

Contactgegevens van de verkooppartners

Voor vragen over de bezorging van jouw bestelling kunt je contact opnemen met de klantenservice van de verkooppartner, want daar koop je uiteindelijk het product. Klik hier voor het overzicht van onze verkooppartners. Hier vind je de contactgegevens, retourvoorwaarden en Algemene Voorwaarden van alle verkooppartners. De contactgegevens van de verkooppartner staan ook op het betaaloverzicht die je per e-mail van Leen Bakker ontvangt.

2. Bezorging van verkooppartners

Verschillende pakketten bij bestelling van meerdere producten

Als je een Leen Bakker product en iets van een verkooppartner hebt besteld, ontvang je vanuit Leen Bakker én vanuit de verkooppartner een apart pakketje thuisbezorgd. De verkooppartner ontvangt vanuit Leen Bakker de orderinformatie van jouw bestelling. Vervolgens zijn zij verantwoordelijk voor het verpakken en verzenden vanuit hun eigen distributiecentrum en via hun eigen vervoerder/bezorgdienst.

Bezorgafspraak voor grote en/of zware producten

Voor de bezorging van grote en zware producten wordt er vaak een bezorgafspraak gemaakt. De verkooppartner neemt na je bestelling telefonisch of per e-mail contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen. Het is dan ook belangrijk dat je het juiste telefoonnummer en e-mailadres bij de bestelling invult.

Levertermijn van mijn bestelling

De exacte levertermijn van de verkooppartner staat op onze website bij het product genoemd. Daarnaast staat de levertermijn vermeld op het Betaaloverzicht die je na het plaatsen van jouw bestelling ontvangt.

Bezorging van mijn bestelling volgen

Om je bestelling te kunnen volgen tijdens het bezorgproces verstuurt de verkooppartner Track & Trace gegevens naar het e-mailadres dat je hebt ingevuld tijdens het bestellen van het product. Onze verkooppartners gebruiken hun eigen vervoersbedrijf/bezorgdienst, waarvan je ook een e-mail met Track & Trace gegevens kunt ontvangen.

Bestelling nog niet ontvangen

Als je vragen/opmerkingen hebt over de bezorging van je bestelling, neem dan rechtstreeks contact op met de klantenservice van de desbetreffende verkooppartner. Zij kunnen je alle informatie geven over jouw bestelling en de bezorging daarvan.

Contactgegevens van de verkooppartners

Voor vragen over de retourinstructies en -voorwaarden kunt je contact opnemen met de klantenservice van de verkooppartner, want daar koop je uiteindelijk het product. Klik hier voor het overzicht van onze verkooppartners. Hier vind je de contactgegevens, retourvoorwaarden en Algemene Voorwaarden van alle verkooppartners.

De contactgegevens van de verkooppartner staan ook op het Betaaloverzicht dat je per mail van Leen Bakker ontvangt.

3. Retourneren aan verkooppartners

Zichttermijn voor bestellingen bij verkooppartners

Voor aankopen bij onze externe verkopers geldt een zichttermijn van 30 dagen. De zichttermijn is de periode waarin je kunt controleren of de aankoop compleet, intact en naar wens is.

Retourneren naar een verkooppartner

Als je de aankoop van een verkooppartner wilt retourneren verzoeken wij je om contact op te nemen met de klantenservice van de verkooppartner om de retourinstructies op te vragen. Op leenbakker.be worden ook de retourinstructies vermeld per verkooppartner. Klik hier voor het overzicht van onze verkooppartners met daarbij hun contactgegevens, retourinstructies en Algemene Voorwaarden.

Let op: Producten van verkooppartners kunnen niet in één van onze Leen Bakker winkels worden teruggebracht en kunnen niet naar het antwoordnummer van Leen Bakker worden teruggestuurd.

Voorwaarden voor retourneren

Let er bij het retourneren op dat de producten ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de - indien redelijkerwijs mogelijk - originele verpakking worden teruggestuurd. Indien dit niet het geval is kan een eventuele waardevermindering in rekening worden gebracht. Hygiëneproducten en makkelijk kopieerbare producten zoals games, cd's, dvd's en software, waarvan de verzegeling is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd. Als een artikel beschadigd of defect is verzoeken wij je om onze verkooppartner hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat er samen een oplossing kan worden besproken.

Retourkosten voor bestellingen bij verkooppartners

Voor de meeste producten geldt dat je het gratis terug kan sturen naar de verkooppartner. Voor grote en/of zware pakketten, waarvoor een ophaalafspraak gemaakt moet worden, kunnen eventueel retourkosten gerekend worden. Vraag vooraf bij de desbetreffende verkooppartner naar de eventuele kosten of voorwaarden.

Ontvangstbevestiging voor retourzending

Als de verkooppartner je retourzending heeft ontvangen zullen zij de retourontvangst aan Leen Bakker doorgeven. Deze retourmelding zet de terugbetaling van het aankoopbedrag automatisch in werking. Leen Bakker zal hiervan ook een retourbevestiging sturen via e-mail.

Als je 5 werkdagen na het terugsturen nog geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van de verkooppartner om te vragen of zij jouw retourzending hebben ontvangen en of zij dat aan Leen Bakker willen doorgeven.

Terugbetaling van retourzending

Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, kun je het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, op je bankrekening verwachten. Als je met een cadeaukaart hebt betaald dan zal de klantenservice van Leen Bakker contact met je opnemen om de terugbetaling te regelen. Kijk hier voor de wijze van terugbetaling voor de verschillende betaalmogelijkheden.

Als je 14 dagen na je retourbevestiging nog geen geld van Leen Bakker teruggestort hebt gekregen, neem dan contact op met de klantenservice van Leen Bakker. Klik hier voor de verschillende contactmogelijkheden.

Contactgegevens van de verkooppartners

Voor vragen over de bezorging van je bestelling kun je contact opnemen met de klantenservice van de verkooppartner, want daar koop je uiteindelijk het product. Klik hier voor het overzicht van onze verkooppartners. Hier vind je de contactgegevens, retourvoorwaarden en Algemene Voorwaarden van alle verkooppartners. De contactgegevens van de verkooppartner staan ook op het betaaloverzicht dat je per e-mail van Leen Bakker ontvangt.

4. Garantie en reparaties bij verkooppartners

Als je een product via leenbakker.be koopt bij een verkooppartner, mag je er vanuit gaan dat dit product in goede staat is en ook in goede staat blijft. Op ieder product geldt de wettelijke garantie, dit houdt in dat een product datgene moet doen wat je er als klant in alle redelijkheid van mag verwachten. Eventuele afwijkende garantietermijnen, zoals bijvoorbeeld fabrieksgarantie worden specifiek vermeld op het garantiebewijs van het aangekochte product.

Garantie-aanvraag bij verkooppartners

Indien je aangekochte product niet meer naar behoren werkt, gaan onze verkooppartners samen met jou op zoek naar een goede oplossing. Afhankelijk van het product zorgen zij voor de reparatie, vervanging van het product of terugbetaling van het aankoopbedrag. Neem hiervoor contact op met de verkooppartner die het product heeft geleverd.

Let op: Producten van verkooppartners kunnen niet in één van onze Leen Bakker winkels worden teruggebracht en kunnen niet naar het antwoordnummer van Leen Bakker worden teruggestuurd.

Contactgegevens van de verkooppartners

Voor vragen over de garantievoorwaarden kun je contact opnemen met de klantenservice van de verkooppartner, want daar koop je uiteindelijk het product. Klik hier voor het overzicht van onze verkooppartners. Hier vind je de contactgegevens, retourvoorwaarden en Algemene Voorwaarden van alle verkooppartners.

De contactgegevens van de verkooppartner staan ook op het Betaaloverzicht dat je per e-mail van Leen Bakker ontvangt.

5. Verkoopprijzen, verzendkosten en het gebruik van promoties, kortingscodes en tegoedbonnen bij verkooppartners

Verkoopprijs inclusief verzendkosten

De getoonde verkoopprijs van een externe verkooppartner is altijd een verkooprijs inclusief BTW en inclusief de verzendkosten. Er worden nooit aparte verzendkosten berekend voor producten van verkooppartners.

Gelden promoties en kortingsacties ook voor producten van externe verkooppartners?

Nee. De producten van externe verkooppartners zijn altijd uitgesloten van promoties of kortingsacties die gelden op de site. De promoties en acties gelden alleen voor producten die aangeboden worden door ons zelf.

Kan ik giftcards, kortingscodes of tegoedbonnen inwisselen bij de betaling van producten van externe verkooppartners?

Je kan giftcards, kortingscodes of tegoedbonnen niet inwisselen in een bestelling met alleen producten van externe verkooppartners – inwisselen is dus wel mogelijk als je ook producten van Leen Bakker in je bestelling hebt. De giftcard, kortingscode of tegoedbon wordt dan alleen toegepast op de producten die door Leen Bakker worden verkocht.

6. Overzicht verkooppartners

Bekijk hier het overzicht van al onze verkooppartners >