Buitentapijten

Een tapijt buiten neerleggen? Waarom niet! Op deze pagina vind je tapijten die voor binnen én buiten geschikt zijn. Zoek je een mooi tapijt voor in de tuin, op het terras of op het balkon om nóg meer sfeer te creëren? Leen Bakker heeft het!

1 - 24 van 32 producten
1 - 24 van 32 producten

Buitentapijten

Richt je tuin net zo gezellig in als de woonkamer met een buitentapijt. Zo wordt je tuin, terras, balkon of andere buitenruimte echt een verlengstuk van binnen en wordt je thuis nog ruimer! Leg bijvoorbeeld een tapijt geschikt voor buiten onder je loungehoek, dat staat mooi! Een tapijt voor buiten is de nieuwste trend op het gebied van buiteninrichting. Onze outdoor tapijten zijn gemaakt van weerbestendige materialen zoals polypropyleen, bamboe, jute en plastic en kunnen daarom gewoon buiten blijven liggen in je tuin, op je balkon of je terras. Een buitentapijt is vuil- en vochtafstotend en natuurlijk gemakkelijk te onderhouden. Je kunt een buitentapijt ook heel goed gebruiken in de tent, de voortent van je caravan of op de camping. Zo heb je ook op vakantie een gezellige en huislijke sfeer. Bovendien voelt het buitentapijt fijn aan en geeft het dus comfort. Of neem je buitentapijt mee voor een gezellige picknick in het park. Wat een goed idee!

Buitentapijt kopen

Maak het buiten knus en gezellig met een buitentapijt. Dat voelt fijn aan je voeten en je verbergt ook meteen de ondergrond. Decoreer je tuin, terras of balkon en creëer een huiselijke sfeer buiten met een outdoor tapijt. In het aanbod van Leen Bakker vind je diverse buitentapijten in stijlvolle en frisse kleuren (groen, blauw, zwart/wit, grijs, geel) en verschillende vrolijke en stijlvolle dessins. Natuurlijk hebben we tapijten in verschillende afmetingen en vormen (rond, rechthoekig, ovaal). Zo is er voor iedereen een buitentapijt te vinden dat bij de sfeer van de tuin, het balkon of het terras past. Bekijk ons volledige assortiment en doe inspiratie op. Je kunt meteen online een bestelling plaatsen.