Lamellen op maat

1 - 20 van 20 producten
1 - 20 van 20 producten

Lamellen op maat

Lamellen zijn prachtig. Statig en elegant, stijlvol en modern. We komen woorden tekort om deze raamdecoratie te beschrijven. Maar dat hoeft niet, want een foto zegt meer dan duizend woorden. Op deze pagina vind je dit soort foto’s. Stap voor stap stel je hier jouw ideale lamellen op maat samen; in de kleur en met de accessoires die jij wenst. Lamellen zoals je die niet in de winkel vindt.

Praktisch gemak

Lamellen zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Als je een schuifpui hebt, erg hoge ramen, of een schuin raam, zijn horizontale lamellen (oftewel jaloezieën) geen optie. En gordijnen geven je niet de optie om de lichtinval precies te regelen. 

Wanneer je ramen extra breed zijn of je plafond extra hoog is, zijn de standaardmaten in onze webwinkel niet toereikend. Dan is het prettig om te weten dat je hier óók lamellen op maat kunt laten maken. Je hebt daarbij de keuze uit allerlei materialen, variërend van het praktische kunststof (dat je prima in de badkamer kunt gebruiken) tot stof (dat een warme uitstraling heeft). Ook bestaan er aluminium lamellen op maat.

In 5 stappen je eigen lamellen

Bij Leen Bakker bestel je in slechts 3 stappen jouw lamellen op maat. Eerst geef je aan wat voor type raam je hebt. Je kiest vervolgens de lamelbreedte, de transparantie en de kleur. Bij de tweede stap kies je hoe de lamellen open en dicht moeten: bijvoorbeeld naar links geschoven of met een middensluiting. De derde stap is de montagewijze: monteer je de lamellen in het kozijn of erboven? Bij de vierde stap voer je de afmetingen in, kies je de kleur van de bovenrail en het type bediening. De laatste stap is een samenvatting van je bestelling. Ben je tevreden, dan voeg je hem met één druk op de knop aan je winkelwagentje toe.