Fauteuils

1 - 24 van 342 producten
1 - 24 van 342 producten

Fauteuils en relaxfauteuils kopen

Een lekkere comfortabele fauteuil mag niet ontbreken in je interieur. Een variant is de relaxfauteuil. Dit is een stoel die in verschillende posities is te verstellen en vaak zit er ook een voetenbankje bij wat je uit kunt klappen. Wil je een fauteuil gaan kopen? Bekijk dan meteen het gevarieerde aanbod van Leen Bakker en kies voor een stoel die past bij de stijl van jouw interieur.

Kies de fauteuil die bij u past

Voor een luie stoel kies je één van onze relaxfauteuils als aanvulling op je zetel. De stof, kleur en vorm van de relaxfauteuil hoeven niet persé bij het zetel aan te sluiten, want met sierkussens of een groot tapijt kan je eenheid creëren. De luxere relaxfauteuils kan je nauwkeurig afstellen voor een ontspannen avondje tv. Of kies voor een gecapitonneerde fauteuil voor klasse met een knipoog. In combinatie met een bijzondere lamp op een klein tafeltje lijkt je huiskamer op de lounge van een hip reclamebureau. Is dat iets te veel van het goede? Ga dan voor retrolook met een designfauteuil op een verchroomd onderstel.

Veel keus

In het ruime assortiment van Leen Bakker vind je zeker de luie stoel of de relaxfauteuil die bij jou past! Je kan natuurlijk meteen online een bestelling plaatsen, maar je kan ook een bezoek brengen aan een van onze winkels en de fauteuils komen proberen. We staan graag voor je klaar met een deskundig advies.