Leenbakker
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantendienst
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies & inspiratie
winkels
winkelwagen
Bekijk de nieuwste acties van LEEN
*Geldig t/m 16 april

Niet tevreden over een besteld artikel?

Mocht een product uit de webshop van Leen Bakker niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het product binnen 100 dagen, nadat je de bestelling hebt ontvangen, terug naar één van onze winkels brengen. Als het product naar specificaties van de besteller is vervaardigd (maatwerk), dan kan er geen beroep worden gedaan op dit herroepingsrecht.

Schadeartikelen

In geval van schadeartikelen dien je contact op te nemen met onze klantenservice via 03-641 85 15 of terug te gaan naar één van onze winkels.

Retourtermijn

Je kunt de bestelde artikelen binnen 100 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen terug naar de winkel brengen.

Omruiling of terugbetaling

Je kan in de winkel voor een ander artikel kiezen, of je kan het aankoopbedrag van het artikel terugvragen. Voor terugbetalingen tot EUR 100,- geldt, dat je direct in de winkel je geld in contanten terug krijgt. Bedragen boven de EUR 100,- worden via een bancaire transactie overgemaakt naar je rekening. Eventuele leveringskosten worden niet mee vergoed.

Retourcondities

Niet tevreden over het artikel? Dan kun je het naar één van onze winkels terugbrengen. Dit geldt ook voor artikelen die in de aanbieding zijn. Je kunt het artikel retourneren als volgende voorwaarden voldaan zijn:

  • Binnen 100 dagen.

  • Op vertoon van factuur.

  • Artikel dient zich in de originele verpakking te bevinden.

Is het artikel beschadigd aangekomen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via 03-641 85 15 (lokaal tarief) of breng het artikel terug naar een Leen Bakker winkel in jouw buurt.

Uitzonderingen

Is de verzegeling van de verpakking gebroken dan heb je geen bedenktijd meer. Heb je het artikel reeds gemonteerd (en daarna gedemonteerd)? Dan mogen we het artikel niet retour nemen.

Retourneren van artikelen die besteld zijn bij een verkooppartner

  • Artikelen die besteld zijn bij verkooppartners kunnen niet in onze winkels worden teruggenomen. Dat komt omdat wij niet de eigenaar van het product zijn en artikelen dus niet in beheer mogen nemen.

  • Artikelen die besteld zijn bij een verkooppartner kunnen enkel geretourneerd worden aan de verkooppartner. De retourvoorwaarden en -instructies staan op de bedrijfspagina van de verkooppartner.

Let op: Artikelen die je bij een verkooppartner besteld hebt, kunnen een afwijkende retourtermijn hebben. Meestal hanteren verkooppartners een zichttermijn van 30 dagen en kun je binnen die termijn uw product retourneren. Voor de exacte retourvoorwaarden van de verkooppartner kun je de verkooppartner pagina raadplegen.

Artikelen die je besteld hebt bij een verkooppartner van Leen Bakker kunnen niet worden geretourneerd aan Leen Bakker en kunnen ook niet worden geretourneerd in de winkels van Leen Bakker. Artikelen die je hebt besteld bij een verkooppartner dienen geretourneerd te worden aan de verkooppartner volgens diens retourvoorwaarden en -instructies.

Let op: producten in de categorie levende planten / bomen kunnen niet worden geretourneerd.

> Terug naar klantendienst overzicht

Retourneren en ruilen