Alles is herfst in huis | Bekijk alle aanbiedingen

Retourneren

Niet tevreden over een besteld artikel?

Mocht een product uit de webshop van Leen Bakker niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het product binnen 100 dagen, nadat u de bestelling hebt ontvangen, terug naar één van onze winkels brengen. Als het product naar specificaties van de besteller is vervaardigd (maatwerk), dan kan er geen beroep worden gedaan op dit herroepingsrecht.

Schadeartikelen

In geval van schadeartikelen dient u contact op te nemen met onze klantenservice via 03-641 85 15 of terug te gaan naar één van onze winkels.

Retourtermijn

U kunt de bestelde artikelen binnen 100 dagen nadat u de bestelling heeft ontvangen terug naar de winkel brengen.

Omruiling of terugbetaling

U kan in de winkel voor een ander artikel kiezen, of u kan het aankoopbedrag van het artikel terugvragen. Voor terugbetalingen tot EUR 100,- geldt, dat u direct in de winkel uw geld in contanten terug krijgt. Bedragen boven de EUR 100,- worden via een bancaire transactie overgemaakt naar uw rekening. Eventuele leveringskosten worden niet mee vergoed.

Retourcondities

Niet tevreden over het artikel? Dan kunt u het naar één van onze winkels terugbrengen. Dit geldt ook voor artikelen die in de aanbieding zijn. U kunt het artikel retourneren als volgende voorwaarden voldaan zijn:
• Binnen 100 dagen.
• Op vertoon van factuur.
• Artikel dient zich in de originele verpakking te bevinden.

Is het artikel beschadigd aangekomen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via 03-641 85 15 (lokaal tarief) of breng het artikel terug naar een Leen Bakker winkel in uw buurt.

Uitzonderingen

Is de verzegeling van de verpakking gebroken dan heeft u geen bedenktijd meer.