Winkelen op afspraak bij Leen | Plan hier jouw winkelbezoek

Winkelen op afspraak bij Leen | Plan hier jouw winkelbezoek

Kaptafels

0 - 24 van 42 producten
0 - 24 van 42 producten

Kaptafels

Een kaptafel is het ideale meubel om uw make-up te doen. Zet een kaptafel in de stijl die u wenst in uw slaapkamer. Hebt u een romantische slaapkamer? Kies dan voor een klassiek of barok model. Houdt u meer van een eigentijdse stijl? Kies dan voor een make-uptafel in moderne stijl. Bij Leen Bakker hebt u genoeg keuze. Ook voor de kinderkamer hebben we de mooiste kaptafels.

Toilettafel kopen

Als u een kaptafel gaat kopen let u natuurlijk niet alleen op de stijl, maar ook het soort kaptafel en de kleur. Kies voor een witte, zwarte of een naturel houten kaptafel. Misschien wil uw kleine prinses wel een roze make-uptafel in haar meisjeskamer. Het kan allemaal. In het assortiment van Leen Bakker vindt u verschillende soorten toilet- en kaptafels denk hierbij aan:

  • Kaptafels met krukje
  • Kaptafels met spiegel en licht
  • Kaptafels met lades
  • Kinderkaptafels in de mooiste kleuren
  • Kaptafels met inklapbare spiegel

Op uw mooist

Breng uw make-up aan en breng uw haar in model, zo bent u weer op uw mooist om de dag te beginnen of als u een avondje uit gaat. Natuurlijk is de kaptafel ook ideaal als u uw make-up weer gaat verwijderen voordat u naar bed gaat. Hebt u veel spulletjes? Kies dan voor een toilettafel met lades en vakken om alles netje op te bergen. Er zijn ook kaptafels met een inklapbare spiegel. Zo kunt u de kaptafel ook gebruiken als bureautje, secretaire of sidetable. Bij Leen Bakker vindt u de kaptafel die bij uw wensen past! Kom eens langs in een van onze winkels bij u in de buurt of bestel uw kaptafel op leenbakker.nl!