Kaptafels

1 - 24 van 37 producten
1 - 24 van 37 producten

Kaptafels

Een kaptafel is het ideale meubel om je make-up te doen. Zet een kaptafel in de stijl die je wenst in je slaapkamer. Heb je een romantische slaapkamer? Kies dan voor een klassiek of barok model. Houd je meer van een eigentijdse stijl? Kies dan voor een make-uptafel in moderne stijl. Bij Leen Bakker heb je genoeg keuze. Ook voor de kinderkamer hebben we de mooiste kaptafels.

Toilettafel kopen

Als je een kaptafel gaat kopen let je natuurlijk niet alleen op de stijl, maar ook het soort kaptafel en de kleur. Kies voor een witte, zwarte of een naturel houten kaptafel. Misschien wil je kleine prinses wel een roze make-uptafel in haar meisjeskamer. Het kan allemaal. In het assortiment van Leen Bakker vind je verschillende soorten toilet- en kaptafels denk hierbij aan:

  • Kaptafels met krukje
  • Kaptafels met spiegel en licht
  • Kaptafels met lades
  • Kinderkaptafels in de mooiste kleuren
  • Kaptafels met inklapbare spiegel

Op je mooist

Breng je make-up aan en breng je haar in model, zo ben je weer op je mooist om de dag te beginnen of als je een avondje uit gaat. Natuurlijk is de kaptafel ook ideaal als je je make-up weer gaat verwijderen voordat je naar bed gaat. Heb je veel spulletjes? Kies dan voor een toilettafel met lades en vakken om alles netje op te bergen. Er zijn ook kaptafels met een inklapbare spiegel. Zo kun je de kaptafel ook gebruiken als bureautje, secretaire of sidetable. Bij Leen Bakker vind je de kaptafel die bij jouw wensen past! Kom eens langs in een van onze winkels bij jou in de buurt of bestel je kaptafel op leenbakker.nl!