Bureaustoelen

20% korting op ALLE Senja stoelen* >

*m.u.v. Prijstoppers, reeds afgeprijsde artikelen en partner-aanbod. Geldig t/m 28 augustus.

1 - 24 van 349 producten
1 - 24 van 349 producten

Bureaustoelen in verschillende soorten en maten

Samen met de computer zijn bureaustoelen de afgelopen jaren van de studeerkamer naar de woonkamer verhuisd. Aan het interieur van de woonkamer worden alleen andere eisen gesteld dan aan dat van een kantoor. Het kan daarom een uitdaging zijn de juiste bureaustoel te vinden. Bij Leen Bakker vind je de stoel die bij jou past.

Bureaustoel kopen

In kamers met een klassieke inrichting komen bureaustoelen bekleed met een ruwe stof goed tot hun recht. Let daarbij vooral op de structuur van de bekleding; die kan je namelijk ergens anders in de kamer laten terugkomen. Lichte bureaustoelen met leren bekleding en verchroomd metaal staan goed in moderne kamers.

Niet alleen achter het bureau

Een bureaustoel is niet alleen geschikt voor achter het bureau. Je kunt er ook voor kiezen om vergaderstoelen om de eettafel heen te zetten. Een massieve directiestoel is te log voor de meeste woonkamers. Maar als je de ruimte hebt, komt zo’n stoel goed tot zijn recht op een groot tapijt. Ook is je vloer dan meteen beschermd tegen krassen. Als je liever geen tapijt wilt, kan je ook speciale wieltjes voor harde vloeren onder je kantoorstoel monteren. Die zijn van zachter materiaal en houden je vloer krasvrij. Kom een kijkje nemen in de winkel en laat je adviseren. Je kan ook meteen online de bureaustoel van jouw keuze bestellen.