Vanwege drukte kan uw bestelling langer onderweg zijn

Een tropische tuin | Trend van dit moment

Tropisch is de tuintrend van dit moment

Een tropische tuin in een handomdraai. In een tropische tuin mogen uitgesproken kleuren natuurlijk niet ontbreken. Hoe breng je jouw tuin of balkon in die tropische vibe?

Tuindecoratie en Tuinaccessoires

In een tropische tuin mogen accessoires natuurlijk niet ontbreken. Maak gebruik van hippe sierkussens met felle bloemenprints en jouw loungebank krijgt direct een andere look. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken zijn prints van grote tropische bladeren zoals monsterablad.

Comfortabele tuinkussens

Comfortabel op je tuinstel zitten lukt beter met lekkere zachte kussens. Met een goed boek languit op een ligbed of in je favoriete tuinstoel. Let bij de aanschaf van tuinkussens op de afmetingen, maar ook of de tuinkussens tegen een regenbui kunnen.

Om je nieuwe tuinkussens en tuinstoelkussens nog langer mooi te houden kan je ze opbergen in een tuinkist of speciale opbergbox. Het voordeel hiervan is dat deze waterdicht zijn en je direct extra opbergplek hebt. Naast tuinkussens kan je er natuurlijk nog veel meer spullen in kwijt.

Buitenverlichting

Lange zomeravonden maak je nog langer met goede en sfeervolle buitenverlichting. Prikkabel geeft sfeervol licht en is makkelijk naar eigen smaak op te hangen.
Voor de reling van je balkon kan je gebruik maken van een lichtsnoer. Sommige lichtsnoeren zijn voorzien van een solar element waardoor deze oplaad terwijl de zon schijnt. Zo heb je geen elektriciteit nodig.

Wil je echt uitpakken tijdens jouw tuinfeest? Versier je tuin dan met partyverlichting en prikkabel.