Vier het voorjaar met de nieuwste aanbiedingen

Vier het voorjaar met de nieuwste aanbiedingen

Kerst

0 - 24 van 169 producten
0 - 24 van 169 producten

Kerst

Bij Leen Bakker maken we het ook tijdens de laatste maand van het jaar graag gezellig in huis zodat u samen met familie en vrienden kunt genieten van de meest sfeervolle dagen van het jaar! Onze kerstdecoratie zorgt voor zowel binnen als rondom het huis gegarandeerd voor een winterse sfeer boordevol gezelligheid.

Kunstkerstboom kopen

Onmisbaar tijdens kerstmis is natuurlijk de kerstboom! En de kunstkerstboom is vandaag de dag bijna niet meer van echt te onderscheiden. Bij Leen Bakker kunt u kiezen uit een boom met of zonder verlichting. Een kunstkerstboom is tevens een slimme investering naar de toekomst toe, ergenissen van uitgevallen naalden blijven uit en u spaart bovendien de natuur.

Kerstverlichting kopen

Leen Bakker heeft een divers aanbod kerstverlichting voor u klaarliggen om tijdens de donkere dagen uw huis aangenaam te verlichten. Ons assortiment bestaat ondere andere uit kerstfiguren, lichtslangen, lichtgordijnen en kerstkandelaars. Kleed de schouw aan met een romantische kandelaar, decoreer de ramen met kerstlampjes en versier de deur met een fraai verlichte kerstboomvorm. Bij Leen Bakker vindt u alles om uw huis in opperste kerstsfeer te brengen.