Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantendienst
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies & inspiratie
Winkels
Winkelwagen
Haal de nieuwste trends in huis tijdens Leens Design Deals | Bekijk alle aanbiedingen
*Geldig t/m 16 oktober.

Gieters

1 product

AlleenOnline
Mica Decorations Gieter product

Mica Decorations Gieter

(0)

23,10

Dit artikel wordt binnen 1 werkdag bezorgd

Gieters

Overal in de tuin jouw planten een scheutje water kunnen bieden? Gieters maken het mogelijk. De ene plant heeft meer water nodig dan de andere. Dus waar het klimaat tekort schiet, bied jij een helpende hand. Dat kan met de tuinslang, maar niet altijd is dat de meest praktische oplossing. Denk maar eens aan planten in moeilijke hoekjes, in kleine bakjes, of net buiten het bereik van de tuinslang.

Geen nood, want je kunt altijd van de klassieke gieter op aan. Deze waterdrager heeft een tuit waarmee je met grote precisie jouw planten kunt verzorgen. Soms is deze voorzien van een sproeikop: zo regent het dat het giet. Het is trouwens goed om het nog even over de timing van water geven te hebben. Bij voorkeur geef je je planten water vlak voor zonsondergang of net na zonsopgang. Zo verdampt het water namelijk niet en profiteren de planten er maximaal van.

Online gieters kopen

Voor gieters speciaal naar de winkel rijden is zonde. Wees slim en bestel jouw nieuwe gieter eenvoudig online. Op deze pagina zie je ons huidige assortiment gieters. Kleurrijke, praktische gieters die in geen enkele tuin mogen ontbreken. Leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook om cadeau te doen aan een vriend(in) of familielid met groene vingers.