Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantendienst
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies & inspiratie
winkels
winkelwagen
mooi-voor-minder
Leen's mooi voor minder deals | Bekijk alle deals
*Geldig t/m 5 maart

De UMIX collectie: stel zelf je zetel, eettafel of boxspring samen

Kies, combineer en stel samen: dát zijn de sleutelwoorden van de UMIX collectie van Leen Bakker. In slechts een paar simpele stappen stel je meubels volledig naar eigen wens samen. Hierdoor creëer je een persoonlijk en uniek meubel dat past bij jouw interieur. En dankzij de verschillende elementen is er voor iedere woonsituatie een passende en geschikte oplossing.

Wil je een nieuwe leren zetel bestaande uit verschillende modules? Of een eettafel met kruispoot op maat gemaakt? Maak hieronder je keuze en ontdek alle mogelijkheden van deze veelzijdige meubels.

UMIX zetels

UMIX zetels
UMIX zetels

UMIX boxsprings

UMIX eettafel Houston

UMIX is exclusief verkrijgbaar bij Leen Bakker

Samen met een jong team ontwerpers heeft Leen Bakker deze geheel eigentijdse meubellijn ontworpen.

Alle modulaire zetels zijn geïnspireerd door trendy plekken in New York. Bijvoorbeeld bank Brooklyn en Broadway. De ontwerpen zijn gebaseerd op de typische loftstyle waar deze stad om bekend staat. Met het Scandinavische design van onze boxsprings haal je een vleugje Stockholm naar de slaapkamer.

Kies uit verschillende opstellingen, materialen, stoffen en kleuren. Eettafel Houston is een op ambachtelijke wijze geproduceerd natuurproduct. Deze op maat gemaakte tafel met massief houten tafelblad is tevens te bekijken in een aantal geselecteerde filialen.

Meer informaties in onze brochures

Brochure UMIX boxsprings

Brochure UMIX

Boxsprings

Brochure UMIX Eettafel Houston

Brochure UMIX

Eettafel Houston

UMIX collectie