Le Sud


Le Sud is speciaal ontwikkeld voor levensgenieters. Haal het maximale uit je tuin, balkon of dakterras deze zomer! Gezellig samen met familie hangen op de loungebank, een zomerse barbecue met vrienden aan de tuintafel, of lekker genieten van een vrij moment in een relaxte tuinstoel. Het kan allemaal. Le Sud biedt een uitgebreid assortiment tuinmeubelen volgens de laatste trends. Combineer, creëer en maak sfeer, dankzij Le Sud voel je je thuis in je tuin!


Le Sud tuinmeubelen zijn duurzaam geproduceerd, betaalbaar geprijsd en volgens de laatste tuintrends ontworpen. Je kunt alle tuinartikelen met elkaar mixen door onder andere variërend materiaal gebruik zoals steigerhout, kunststof en staal. Deze materialen kunnen tegen een stootje en weersinvloeden. Le Sud nodigt uit voor een heerlijke zomer buiten leven.

Alle Le Sud tuinmeubels zijn met elkaar te combineren, zodat je naar eigen wens een set kunt samenstellen. Behalve de tuinmeubelen is er een uitgebreide Le Sud accessoire lijn om jouw set aan te vullen met comfortabele kussens, zachte aankleding en praktische tuinartikelen.