Mijn Leen BakkerWinkels
Winkelwagen
menu

De allergrootste SOLDEN | korting op meer dan 1500 artikelen

Twijfelaars

0 - 13 van 13 producten
0 - 13 van 13 producten

Twijfelaar

Zoekt u een twijfelaar? Bij Leen Bakker vindt u alles voor de inrichting van uw slaapkamer. Een twijfelaar is iets breder dan een eenpersoonsbed en smaller dan een tweepersoonsbed. Slaapt u alleen? Dan is een twijfelaar ideaal. U hebt de ruimte om u om te draaien en het bed neemt niet te veel ruimte in beslag. Koop er ook meteen een goed en comfortabel matras bij en een zacht kussen en dekbed.

Twijfelaar kopen

Ook als u samen slaapt, kunt u kiezen voor een twijfelaar. Zeker als u niet veel ruimte hebt in de slaapkamer. Een twijfelaar is 120 cm breed en dus breed genoeg voor twee personen. Wil u een twijfelaar kopen? Kom dan eens een kijkje nemen bij Leen Bakker. Hier vindt u diverse twijfelaars in verschillende stijlen. In ons aanbod vindt u ook alles op het gebied van slaaptextiel. Zo kunt u alles voor een stijlvolle slaapkamer op één adres kopen. Dat is pas handig!

Een twijfelaar is een ruimtebesparende oplossing. Leen Bakker heeft diverse twijfelaars in de collectie, maar ook matrassen, boxsprings en alles op het gebied van beddengoed. Plaats meteen online een bestelling en laat de twijfelaar van uw keuze thuisbezorgen of haal het bed af bij een vestiging van Leen Bakker bij u in de buurt. U kunt natuurlijk ook naar een van onze winkels komen om onze twijfelaars met eigen ogen te bekijken. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar met een deskundig advies.