Leenbakker
 • Mijn op maat overzicht
 • Klantendienst
 • Bekijk folders
 • Vacatures
 • Advies & inspiratie
winkels
winkelwagen
Bekijk de nieuwste acties van LEEN
*Geldig t/m 16 april

Ontvang een gratis Coolbar t.w.v. €99.95 na aankoop van Keter tuin- of loungeset

Banner - Actie Keter - 1270x460 converted

Hoe werkt de actie?

Ontvang een gratis coolbar t.w.v. €99,95 na aankoop van:

Tuinset Iowa Melody (art. nr. 90102080)

Loungeset Emma (art. nr. 90103140)

Dien via onderstaande Link bij Keter jouw bon als aankoopbewijs in en ontvang de coolbar thuis.

Voorwaarden

Algemeen

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Keter Benelux BV en zijn van toepassing op de actie: Keter ‘’Giftback’’ bij aankoop van een Keter tuinset bij Leen Bakker. Door deelname aan deze actie verklaart de consument zich akkoord met de actievoorwaarden.
Voorwaarden voor deelname

 1. Deze actie is enkel geldig bij aankoop van één van de deelnemende Keter artikelen in Nederland of België (online of offline) bij Leen Bakker.

 2. De deelnemende Leen Bakker producten aan deze actie zijn:

  1. De Keter Loungeset Emma 4-delig 90103140 2x Fauteuil Emma: 50101073 1x Tafel Lyon: 50151012 1x 3-zitsbank Emma: 50201002

  2. De Keter Tuinset Iowa Melody 5-delig 90102080 1x Melody tafel: 50151020 4x Iowa stoel: 50101062

 3. Zorg ervoor dat u uw aankoopbewijs bewaart. Deze actie is alleen geldig voor aankopen tussen 6 maart 2023 en 16 april 2023.

 4. Ontvang de gratis Cool Bar in het Grafiet.

 5. Om deel te nemen aan de actie moet u uw kassabon of online aankoopbevestiging registreren op de promotiepagina www.keterpromo.com/leenbakker Let op: Registreer uw aangekochte artikel uiterlijk op 14 mei 2023.

 6. Een kassabon of online aankoopbevestiging kan slechts éénmaal worden ingediend.

 7. Het opgeven van een postbusadres is niet toegestaan.

 8. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de correcte invoering van de gevraagde gegevens. Aanvragen tot het verkrijgen van het gratis product kunnen niet verwerkt worden wanneer de gevraagde informatie niet correct is of onvolledig is. Een scan of kopie van de kassabon en van de originele streepjescode (barcode) van de verpakking van het artikel moeten worden geüpload. Bij onduidelijkheden kunnen de originelen opgevraagd worden.

 9. Door deel te nemen aan deze actie en door de documenten en bijlagen in te sturen verklaart de deelnemer zich akkoord met deze actievoorwaarden en verklaart hij/zij de verzochte informatie correct en naar waarheid te hebben ingediend.

 10. Uw deelname dient uiterlijk 14 mei 2023 geregistreerd te zijn om aanspraak te maken op het gratis product.

 11. Het gratis product wordt uiterlijk binnen 2 weken na goedkeuring van de deelname verzonden naar het opgegeven adres. Met als uiterlijke leverdatum 31 mei 2023.

 12. Deze actie loopt zo lang de voorraad strekt. Indien de voorraad van de Cool Bar in het grafiet op is, dan kan het zijn dat er een witte Cool bar wordt verstuurd.

 13. Het gratis product wordt alleen naar een adres binnen Nederland & België verstuurd.

 14. Aangetekende inzendingen kunnen niet worden geaccepteerd.

 15. Keter Benelux B.V. heeft het recht om zonder verdere correspondentie deze actie aan te passen, te beperken, uit te breiden of anderszins te wijzigen, of om de actie te herstructureren of geheel of gedeeltelijk in te trekken.

 16. Vragen en opmerkingen aangaande deze actie of inzake reeds ingediende aanvragen kunt u melden via het volgende mailadres: keter@smidt-imex.com.

 17. Persoonlijke gegevens zoals naam, adres enz. worden door Keter Benelux B.V., Leen Bakker en de door haar ingeschakelde hulporganisatie Smidt-Imex uitsluitend gebruikt voor actieregistratie en verder uitsluitend opgeslagen en gebruikt binnen het kader van deze actie. Deze informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, niet aan derden doorgegeven en niet misbruikt voor reclamedoeleinden. Mits anders aangegeven door desbetreffende persoon in de GDRP-verklaring. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy vindt u op de website https://global.keter.com/bnl_nl/privacy-policy.