Alles voor jouw eetkamer

Bekijk de eetkamers van onze fans

Complete eethoek


Jouw eetkamer of eethoek is een centrale plek in je huis. Het is een plek waar je samenkomt om te lunchen en dineren. Of om een kopje thee te drinken met vrienden en familie. Het is belangrijk dat deze ruimte praktisch en stijlvol is ingericht. Kies een eettafel in jouw stijl en combineer deze met een comfortabele eetkamer stoel of een praktische eetkamerzetel.
Als je de tafel in een hoek wilt plaatsen, is een ronde eettafel uitermate geschikt. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een vierkante of een rechthoekige vorm. Wil je een Scandinavisch sfeertje creëren? Combineer je eetkamer tafel met kunststof kuipstoelen. Of kies voor zachte, royale fluwelen eetkamerstoelen.
Houd wel rekening met de afmetingen van de poten of het onderstel van je tafel en eetkamerstoel als je deze bij elkaar uitzoekt. De eethoek is een belangrijk onderdeel van en sfeerbepalend voor je gehele woon interieur. Kies daarom voor complete eetkamerset of een tafel met eetkamer stoelen die passen bij de ruimte, jouw ideale zithouding en woonwensen.


Eetkamer zetel


Veel huizen en appartementen hebben geen aparte eetkamer maar zijn voorzien van een open woonkeuken. Houd je van lang tafelen met veel mensen? Een eetkamerzetel kan dan een oplossing zijn in een kleinere ruimte. Ook handig voor een gezin met meerdere kinderen. Kies voor een eethoek met zetel als je een rechthoekige tafel hebt. Je plaatst de tafel of de eetkamer zetel tegen de vlakke muur. Zo benut je de ruimte in de eetkamer of woonkeuken optimaal. Bij een groot gezelschap schuif je eenvoudig meerdere eetkamerstoelen aan. Houd je van stoer? Dan is een eetkamerzetel met leren rugleuning echt iets voor jou. Voor extra comfort en design voeg je daar gezellige, zachte kussens aan toe. Maak je eethoek helemaal af met bijpassende woonaccessoires.

Onze merken

image
image
image
image