Alles voor je salon

15% tot 30% korting op HEEL VEEL zetels* >

*m.u.v. Prijstoppers, reeds afgeprijsde artikelen, slaapzetels en partner aanbod. Geldig t/m 31 januari.

Bekijk de salons van onze fans

Salon

Je salon is de kern van je huis. Je brengt er vaak veel vrije tijd door, op de zetel voor de televisie of met familie en vrienden. Het is fijn als je salon een sfeervolle, comfortabele plek is waar jij je thuis voelt. De keuze voor je meubels en decoratie zijn daarbij essentieel. Zorg in ieder geval dat je lekker en zacht zit in je salon stoel en -zetel. Iedereen is anders, daarom kan je bij Leen Bakker je zetel helemaal zelf samenstellen

Geniet van optimaal salon door zitcomfort te combineren met materialen en kleuren in je eigen stijl. Ga bijvoorbeeld helemaal voor een landelijke salon met robuuste houten meubels. Of voor een moderne salon met een strak, wit interieur. Zo maak je van je salon een heerlijke plek om urenlang door te brengen.

Decoratie salon

Je salon inrichten doe je niet elke week. Neem daarom de tijd om salon ideeën op te doen. Laat je inspireren door verschillende stijlen, materialen en kleuren. Subtiele aspecten zoals een metalen onderstel en hanglamp zijn bijvoorbeeld sfeerbepalend voor een industriële salon. Verlichting en decoratie brengen sfeer in huis en maken je salon interieur helemaal af. Door kussens en woonaccessoires te wisselen, creëer je snel en gemakkelijk een nieuwe sfeer in je salon. Doe salon inspiratie op bij Leen Bakker of kies voor een complete eetkamerserie die helemaal op elkaar afgestemd is. Handig én te bestellen vanuit je luie stoel. 

Onze merken

image
image
image
image