Botanisch wonen met zwarte stoelen in rotan

Back to the sixties? Echt niet, rotan is trendy en helemaal van nu. Rotan is een woontrend die je steeds vaker terugziet in stijlvolle interieurs, hippe eettentjes en loungebars. Een stoel in rotan is allang niet meer ouderwets. Rotan stoelen zijn te koop in trendy modellen en kleuren. Onze populaire modellen zijn er nu ook in zwart rotan. Landelijk én stoer.Zwart rotan

Zwart rotan is dé nieuwste trend. Zwarte stoelen in rotan zijn stoer. Onze bekende rotan eetkamerstoelen Justin, Julan en rotan fauteuil Jasmine zijn er daarom nu ook in het zwart. De stoelen hebben de natuurlijke, warme uitstraling van rotan. En door de zwarte kleur hebben ze ook een stoere uitstraling. Het zwarte, metalen onderstel geeft de stoel nog meer karakter. Mooi hé? Dat is design voor een zacht prijsje!

Soepel & sterk

Rotan is om meer redenen ongekend populair. Het is een buitengewoon sterk en soepel materiaal. De stengel van de rotanpalm is zo flexibel dat hij in allerlei vormen gebogen en gevlochten kan worden. Perfect om manden en meubels van te maken. Omdat de zitting gemaakt is van flexibele rotanpalmen, weet je zeker dat je comfortabel zit op een stoel of barkruk van rotan. Leg er ook een zachte plaid en gezellige kussentjes in.

Bekijk al onze eetkamerstoelen & barkrukken.

Gaat jij voor een botanische sfeer?

Als je echt voor een botanische sfeer gaat, richt je je huis het best in met meubels en woonaccessoires in rotan. Knap je interieur op met een salontafel of een sfeervolle lamp in rotan. Verlichting in rotan geeft vaak een speels effect omdat het gevlochten is. Combineer zwarte eetkamerstoelen in rotan met een stijlvolle, zwarte hanglamp of lampenkap in rotan. Botanisch wonen in stijl kan eenvoudig met de juiste meubels en accessoires in rotan.

Doe inspiratie op en bekijk al onze rotan pareltjes!