Dining tuinstoelen

1 - 24 van 98 producten
1 - 24 van 98 producten

Dining tuinstoelen

Lekker eten in de buitenlucht doe je op dining tuinstoelen. Daarop geniet je met familie of vrienden in stijl en comfort van elkaars gezelschap. En natuurlijk ook van de omgeving: de fluitende vogels, de avondlucht die langzaam in een sterrenhemel overgaat, de rust en stilte.

Waar dining tuinstoelen tot voor kort erg op normale tuinstoelen leken, met zo’n verstelbare rugleuning, zijn ze tegenwoordig steeds eleganter. Ze lijken inmiddels sprekend op dining stoelen voor binnenshuis, maar er zijn natuurlijk wel enkele verschillen met die indoor variant. Het belangrijkste verschil is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn.

Geschikt voor het Belgische klimaat

Goede dining tuinstoelen zijn zo ontworpen dat ze het hele jaar buiten kunnen blijven staan. Dankzij hun materiaal kunnen ze tegen de UV-stralen van de zon en zijn ze regenbestendig. En door hun vorm heeft de wind er geen vat op. Een voorbeeld zijn de aluminium stoelen met kras- en stootvaste poedercoating. De afwerking met kunststof wicker ziet er niet alleen prachtig uit, maar kan ook tegen weer en wind.

Ideaal dus als je ook in de winter van die stoelen wilt genieten. Misschien niet zozeer om erop te zitten, maar gewoon omdat ze gezelligheid en stijl uitstralen. Ze staan voor het goede leven en daarom passen ze zo goed bij jou.

Dining tuinstoelen online kopen

Op je terras of in je tuin eettafelstoelen zetten is een goed idee. Zoals gezegd is het aanbod de laatste jaren enorm gegroeid en vind je nu de mooiste designs voor buiten. Kijk maar eens op deze pagina. Je vindt hier de prachtigste fauteuils in vrijwel elke stijl en iedere kleur. En je hoeft er niet eens meer voor naar Leen Bakker. In plaats daarvan bezorgen wij ze tot in jouw voortuin!