Alles is herfst in huis | Bekijk alle aanbiedingen

Garantie en ruilen

Op alle artikelen die u bij Leen Bakker koopt, geven wij standaard minimum 2 jaar garantie. Bovendien kunnen de meeste artikelen geruild worden als u niet tevreden bent. Bewaar de kassabon goed, want dat is het garantiebewijs!

Gekocht in de winkel

Bent u niet tevreden over een artikel dat u in een winkel van Leen Bakker gekocht heeft? De meeste artikelen kan u binnen 100 dagen ruilen. Zorg ervoor dat u de kassabon bij u heeft en dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is en in de originele verpakking zit.

Gekocht via de webshop (internet)

Heeft u een artikel gekocht via onze webshop, maar bent u om één of andere reden niet tevreden? Dan kan u het artikel ruilen, of uw geld terugvragen. Vrijwel alle artikelen die u via onze webshop heeft besteld, kan u binnen 100 dagen terugbrengen naar één van onze winkels. De periode van 100 dagen begint te lopen vanaf het moment dat u het artikel fysiek in handen hebt. Het is momenteel nog niet mogelijk om een artikel terug te sturen. Wij vragen u dus om het artikel terug te brengen naar één van onze winkels. Eventuele kosten die gepaard gaan met het terugbrengen van het artikel, waarop het herroepingsrecht uitgeoefend wordt, zijn hierbij voor de klant.

Om het artikel te kunnen ruilen of om het aankoopbedrag terug te kunnen krijgen, moeten er aan de volgende voorwaarden voldaan zijn:

  1. Aanmelden in één van onze winkels in België
  2. Binnen 100 dagen op vertoon van de factuur (verplicht) en eventueel het herroepingsformulier (niet verplicht)
  3. Met het artikel dat compleet, onbeschadigd, ongebruikt is en dat zich in de originele verpakking bevindt.

Meer informatie over het herroepingsrecht en het herroepingsformulier zelf vindt u hier

Artikelen die u niet kunt ruilen

Sommige artikelen kan u niet ruilen bij Leen Bakker. Dit zijn onder andere zetels, fauteuils en artikelen die voor u op maat gemaakt of aangepast zijn.