Winkelen op afspraak bij Leen | Plan hier jouw winkelbezoek

Winkelen op afspraak bij Leen | Plan hier jouw winkelbezoek

Archiefkasten

0 - 5 van 5 producten
0 - 5 van 5 producten

Archiefkasten

Een archiefkast is de perfecte kast om al uw belangrijke documenten, mappen en kantoorbenodigdheden in op te bergen. Berg al uw spullen overzichtelijk en netjes op in een dossierkast die past in uw kantoor of studeerkamer. Een archiefkast is er in verschillende stijlen, waardoor hij altijd bij het interieur van uw werkplek past. Bij Leen Bakker vindt u een groot aanbod kantoorkasten in diverse stijlen. Hebt u een moderne en eigentijdse werkkamer? Kies dan voor een strak model. Houdt u meer van een landelijke stijl? Ook dan zit u goed bij Leen Bakker. Voor iedere werkkamer of studeerkamer vindt u hier de ideale archiefkast.


Archiefkast kopen

Als u een dossierkast gaat kopen let u natuurlijk niet alleen op de stijl, ook het soort kast en de indeling van de kast zijn belangrijke factoren waar u op moet letten. Heeft de kast lades voor hangmappen of juist planken voor het opbergen van ringbanden en mappen? Het kan allemaal. In het assortiment van Leen Bakker vindt u verschillende soorten dossier- en archiefkasten denk hierbij aan:

  • Archiefkasten met lades
  • Roldeurkasten
  • Archiefkasten met planken

Opgeruimd staat netjes

U werkt geconcentreerder en fijner in een opgeruimde omgeving. Berg daarom al uw spullen netjes en overzichtelijk op in een stijlvolle en praktische archiefkast. Zo kunt u meteen aan de slag en vindt u alles gemakkelijk terug. Bij Leen Bakker vindt u de dossierkast, rolkast of archiefkast die bij uw wensen past! Kom eens langs in een van onze winkels bij u in de buurt of plaats meteen een bestelling op leenbakker.be!