Archiefkasten

1 - 8 van 8 producten
1 - 8 van 8 producten

Archiefkasten

Een archiefkast is de perfecte kast om al je belangrijke documenten, mappen en kantoorbenodigdheden in op te bergen. Berg al je spullen overzichtelijk en netjes op in een dossierkast die past in jouw kantoor of studeerkamer. Een archiefkast is er in verschillende stijlen, waardoor hij altijd bij het interieur van je werkplek past. Bij Leen Bakker vind je een groot aanbod kantoorkasten in diverse stijlen. Heb je een moderne en eigentijdse werkkamer? Kies dan voor een strak model. Houd je meer van een landelijke stijl? Ook dan zit je goed bij Leen Bakker. Voor iedere werkkamer of studeerkamer vind je hier de ideale archiefkast.


Archiefkast kopen

Als je een dossierkast gaat kopen let je natuurlijk niet alleen op de stijl, ook het soort kast en de indeling van de kast zijn belangrijke factoren waar je op moet letten. Heeft de kast lades voor hangmappen of juist planken voor het opbergen van ringbanden en mappen? Het kan allemaal. In het assortiment van Leen Bakker vind je verschillende soorten dossier- en archiefkasten denk hierbij aan:

  • Archiefkasten met lades
  • Roldeurkasten
  • Archiefkasten met planken

Opgeruimd staat netjes

Je werkt geconcentreerder en fijner in een opgeruimde omgeving. Berg daarom al je spullen netjes en overzichtelijk op in een stijlvolle en praktische archiefkast. Zo kun je meteen aan de slag en vind je alles gemakkelijk terug. Bij Leen Bakker vind je de dossierkast, rolkast of archiefkast die bij jouw wensen past! Kom eens langs in een van onze winkels bij jou in de buurt of plaats meteen een bestelling op leenbakker.be!