Dakraam rolgordijnen

1 - 7 van 7 producten
1 - 7 van 7 producten

Dakraam rolgordijnen

Hoe je licht en warmte uit een zolderkamer houdt? Met de dakraam rolgordijnen uit deze webwinkel. Op deze pagina vind je een uitgebreide collectie rolgordijnen die speciaal voor dakramen zijn gemaakt. Zo heeft Leen Bakker voor de dakramen van het bekende merk Velux verschillende modellen. Check de maatcode om een passend model te vinden. Daarnaast is het mogelijk om een dakraam rolgordijn helemaal op maat te laten maken. 

Duisternis of toch liever halfdonker?

Is jouw zolderkamer een slaapkamer, dan heb je een schuin dak. Om het dakraam te verduisteren, heb je dan een speciaal soort rolgordijn nodig. Dankzij de zijprofielen blijft zo’n rolgordijn strak tegen het dakraam aan zitten, zelfs als je het raam open kiept. Diezelfde zijprofielen zorgen er ook voor dat er geen licht langs het rolgordijn naar binnen ‘lekt’. Dat slaapt natuurlijk stukken lekkerder, vooral in de zomer wanneer de zon zó vroeg opkomt.

Niet iedereen heeft van de zolder een slaapkamer gemaakt. In veel huizen is dit een werkkamer. In zo’n geval wil je juist geen complete duisternis creëren. Kies dan voor een doek dat lichtdoorlatend is. Ook hierbij heb je de keuze uit vele kleuren, zodat je altijd wel een product vindt dat bij jouw interieur en jouw stijl past.

Bestel jouw dakraam rolgordijn

Of je nu voor een standaardmaat kiest of voor een dakraam rolgordijn op maat, bij Leen Bakker is het bestelproces eenvoudig en snel. Dat is wel zo prettig. Dus bekijk hier ons volledige aanbod en voeg het gewenste rolgordijn aan je winkelwagentje toe. Binnen de kortste keren hangt dat rolgordijn aan je dakraam. En dat slaapt –of werkt– stukken comfortabeler!