Vier het voorjaar met de nieuwste aanbiedingen

Vier het voorjaar met de nieuwste aanbiedingen

Rijk en feestelijk: geef uw interieur een boost

Wilt u de gezelligste maanden van het jaar in stijl dineren en proosten? Bent u op zoek naar de perfecte styling voor een feestelijk interieur? Met onze nieuwe collectie woonaccessoires tovert u uw salon zonder moeite om in een warme, elegante plaats waar u uren door wilt brengen. Lang tafelen en gezellig borrelen doet u immers het liefst in een stijlvol interieur dat bij u past. 

Laat uw huis stralen

Pailletten, franjes en veel bling bling. De nieuwe trendcollectie bevat alle elementen om uw huis te laten stralen. Geef uw interieur een boost met dit gevarieerde assortiment boordevol kussens, plaids en woonaccessoires met een rijke touch. Een mix van materialen, structuren en verschillende patronen. Aangevuld met romantische, luxueuze stoffen en kleuren zoals rood, paars en roze die perfect tot hun recht komen in een rustig interieur. Maak van uw huis een feestje met kussens in prachtige kleuren en een opvallend tapijt. Durft u het aan? 

Dineren in stijl

In onze nieuwe collectie woonaccessoires vindt u ook alles om van de feestdagen een stilistisch succes te maken. Houdt u van gezelligheid en heeft u al enkele vrienden of familie uitgenodigd voor een uitgebreid kerstdiner? Geef uw zorgvuldig gedekte tafel een chique uitstraling met sfeervolle theelichten, feestelijke placemats en gouden borden. Helemaal in stijl.

Sprankelende pareltjes

Natuurlijk zijn we uw kerstboom niet vergeten. In de nieuwe trendcollectie vindt u ook schitterende kerstballen en kerstversiering om van uw boom een pareltje te maken. In warme, trendy kleurtjes met subtiele en minder subtiele kopertinten. Laat uw interieur stralen met deze sprankelende woonaccessoires uit onze nieuwe trendcollectie. Feestelijk, romantisch én trendy.