Peuterdekbedovertrekken

1 - 11 van 11 producten
1 - 11 van 11 producten

Peuterdekbedovertrekken

In het aanbod van Leen Bakker vind je een ruim en zeer gevarieerd aanbod aan peuterdekbedovertrekken voor zowel jongens als meisjes met de leukste dessins en prints, in vrolijke kleuren en gemaakt van verschillende materialen. Zo vind je hier junior dekbedovertrekken met bijvoorbeeld prints van Cars, Disney, Prinsessen, Paw Patrol, Frozen. Een peuter dekbedovertrek of junior dekbedovertrek heeft een standaardmaat van 120x150 cm en past dus op perfect op een juniorbed of peuterbed.


Maat junior dekbedovertrek

Als je kindje te groot wordt voor het ledikantje, wordt het tijd om de overstap te maken naar een peuterbed of juniorbed. Dit is een bed wat qua grootte tussen een ledikant en 1-persoonsbed in zit. De afmeting van een peutermatras bedraagt 70x140 cm of 70x150 cm. Om het geheel compleet te maken, kies je voor een peuter dekbedovertrek van 120x150 cm. Zo is het dekbed niet te groot en niet te klein in verhouding tot het bedje.


Materiaal peuterdekbedovertrekken

Als je een peuterdekbedovertrek gaat kopen, is het dessin of de print en de kleur natuurlijk heel belangrijk, maar let bij het maken van een keuze ook op het materiaal. Je wilt natuurlijk het beste voor je kind en daarom kies je voor een materiaal wat lekker zacht aanvoelt. De materialen waarvan de peuterdekbedovertrekken zijn gemaakt, hebben ieder hun eigen eigenschappen en het is belangrijk deze te kennen voordat je een keuze maakt.

  • Flanel is bijvoorbeeld geschikt om je kindje tijdens koude winternachten lekker warm te houden. Flanel is namelijk heerlijk warm en voelt bovendien fijn en zacht aan.
  • Een peuterdekbedovertrek gemaakt van katoen is eigenlijk altijd een goede keuze. Katoen is namelijk goed ademend en vocht- en warmteregulerend.
  • Peuterdekbedovertrekken van percale katoen zijn heerlijk zacht en zijn bovendien sterk vochtabsorberend.
  • Je vindt in ons aanbod ook peuter dekbedovertrekken gemaakt van microvezel. Dit materiaal valt soepel en een dekbedovertrek van dit materiaal is verassend laag geprijsd.

Peuter dekbedovertrek kopen?

Bij het kiezen en kopen van een junior dekbedovertrek is het dus belangrijk te letten op materiaal, kleur en dessin, maar ook op de prijs. Bekijk ons assortiment goedkope junior dekbedovertrekken meteen online en plaats een bestelling. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen in één van onze winkels!