Winkelen op afspraak bij Leen | Plan hier jouw winkelbezoek

Winkelen op afspraak bij Leen | Plan hier jouw winkelbezoek

1-Persoons Kinderbedden

0 - 24 van 59 producten
0 - 24 van 59 producten

1-persoons kinderbedden

Een comfortabel 1-persoons kinderbed en alles voor een leuke kinderkamer vindt u bij Leen Bakker. In het aanbod van Leen Bakker vindt u allerlei soorten en stijlen 1-persoons kinderbedden van diverse materialen zoals hout en metaal in de leukste kleuren. Lekker slapen is natuurlijk heel belangrijk, maar het oog wil ook wat. Maak een keuze uit het veelzijdige en zeer complete assortiment van Leen Bakker. Hier vindt u ook het juiste matras en beddengoed voor kinderbedden.

1-persoonsbed kinderkopen

Veel eenpersoons kinderbedden hebben slimme opbergmogelijkheden zoals een lade of meerdere lades onder het bed. Hier kan lekker veel speelgoed in opgeborgen worden of gebruik de lades om extra beddengoed in te bewaren. Het kan allemaal met de veelzijdige 1-persoonskinderbedden van Leen Bakker.

Compleet

Een bed is natuurlijk niet compleet zonder goede (latten)bodem en een comfortabel matras. Kom daarom naar een van onze winkels. Hier staan onze medewerkers graag voor u klaar met een deskundig advies. U kunt het 1-persoons kinderbed van uw keuze natuurlijk ook online bestellen. Uw bestelling wordt thuisbezorgd of kies ervoor om de artikelen af te halen bij een winkel van Leen Bakker bij u in de buurt.