UMIX modulaire zetels - Stel je eigen zetel op maat samen

Is jouw zetel aan vervanging toe of ben je zelf toe aan iets nieuws? Een nieuwe zetel geeft je woonkamer weer een fris, gezellig én nieuw uiterlijk. Helaas past niet elke zetel in iedere woonkamer. Gelukkig zit je met de UMIX zetelcollectie van Leen Bakker altijd goed. Bekijk hier onze modulaire zetels en stel zelf jouw ideale zetel samen.

10 jaar garantie op UMIX zetels

UMIX zetels worden met de hand vervaardigd in Europa met behulp van de beste materialen. Met UMIX kies je altijd voor kwaliteit en comfort. Daarom krijg je standaard 10 jaar garantie op jouw UMIX zetel. Klik hier voor meer informatie over de garantie.

Stel je ideale zetel samen door onderstaande vier stappen te doorlopen.

1. Kies jouw zetel

De UMIX-collectie bestaat uit een zestal modellen, allemaal geïnspireerd op de meest trendy plekken uit de bruisende stad New York. Kies jouw favoriete model.

2. Kies je opstelling

De zes modulaire UMIX zetels zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Wil je een 2-persoonszetel of een 3-zitter, wil je een hoeksalon en wil je die met of zonder hocker? Of zie je liever een u-zetel? De mogelijkheden zijn eindeloos.

3. Kies je stof en kleur

De zetels zijn verkrijgbaar in de stoffen Bavo, Robuust, Selano, Colloer, Talan, Astaro en Lerano. Bij échte elementenzetels kies je uiteraard ook zelf de kleur. Jouw favoriete kleur zit er altijd bij, want de UMIX zetels zijn verkrijgbaar in meer dan 55 kleuren.

Stel online jouw ideale UMIX zetel samen

Wist je dat je zelf je ideale UMIX zetel via de website van Leen Bakker kunt samenstellen? Ga er thuis comfortabel voor zitten, want met de online zetelconfigurator creëer je in een paar stappen jouw UMIX zetel op maat. Klik hier om naar de configurator te gaan.

Inspiratie opdoen?

Heb je de behoefte aan eerst nog wat meer inspiratie op te doen? Bekijk dan de vele mogelijkheden via de online brochure of kom proefzitten in een van onze winkels.