Winkelen op afspraak bij Leen | Plan hier jouw winkelbezoek

Winkelen op afspraak bij Leen | Plan hier jouw winkelbezoek

UMIX modulaire zetels - Stel uw eigen zetel op maat samen

Is uw zetel aan vervanging toe of bent u zelf toe aan iets nieuws? Een nieuwe zetel geeft uw woonkamer weer een fris, gezellig én nieuw uiterlijk. Helaas past niet elke zetel in iedere woonkamer. Gelukkig zit u met de UMIX zetelcollectie van Leen Bakker altijd goed. Bekijk hier onze modulaire zetels en stel zelf uw ideale zetel samen.

10 jaar garantie op UMIX zetels

UMIX zetels worden met de hand vervaardigd in Europa met behulp van de beste materialen. Met UMIX kiest u altijd voor kwaliteit en comfort. Daarom krijgt u standaard 10 jaar garantie op uw UMIX zetel. Klik hier voor meer informatie over de garantie.

Stel uw ideale zetel samen door onderstaande vier stappen te doorlopen.

1. Kies uw zetel

De UMIX-collectie bestaat uit een zestal modellen, allemaal geïnspireerd op de meest trendy plekken uit de bruisende stad New York. Kies uw favoriete model.

2. Kies uw opstelling

De zes modulaire UMIX zetels zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Wilt u een 2-persoonszetel of een 3-zitter, wilt u een hoeksalon en wilt u die met of zonder hocker? Of ziet u liever een u-zetel? De mogelijkheden zijn eindeloos.

3. Kies uw stof en kleur

De zetels zijn verkrijgbaar in de stoffen Bavo, Robuust, Selano, Colloer, Talan, Astaro en Lerano. Bij échte elementenzetels kiest u uiteraard ook zelf de kleur. Uw favoriete kleur zit er altijd bij, want de UMIX zetels zijn verkrijgbaar in meer dan 55 kleuren.

Stel online uw ideale UMIX zetel samen

Wist u dat u zelf uw ideale UMIX zetel via de website van Leen Bakker kunt samenstellen? Ga er thuis comfortabel voor zitten, want met de online zetelconfigurator creëert u in een paar stappen uw UMIX zetel op maat. Klik hier om naar de configurator te gaan.

Inspiratie opdoen?

Heeft u de behoefte aan eerst nog wat meer inspiratie op te doen? Bekijk dan de vele mogelijkheden via de online brochure of kom proefzitten in een van onze winkels.