Leen Bakker Klantenservice
Tel. 03 - 641 85 15
ma t/m vr: 09.00 - 18.00 uur
Neem contact op via contactformulier >

Tegoedbon

Heeft u een tegoedbon van Leen Bakker ontvangen? De werking en voorwaarden zijn in principe gelijk aan de Leen Bakker cadeaukaart, echter is de geldigheid van de kaart beperkt tot 1 jaar na uitgiftedatum. Het afrekenen met de digitale tegoedbon gaat in de webshop dan ook middels de betaalmethode "Leen Bakker cadeaukaart".Tip!

Bewaar ook na uw aankoop uw gebruikte digitale tegoedbon goed. In het geval van annuleren of retourneren van uw bestelling, kan het zijn dat er saldo op uw digitale tegoedbon wordt teruggestort.

Check hier het saldo van de tegoedbon.Wat is het verschil tussen de Leen Bakker cadeaukaart en de Leen Bakker tegoedbon?

De Leen Bakker cadeaukaart is een geschenkkaart die u in onze Belgische Leen Bakker winkels kunt aanschaffen. De Leen Bakker tegoedbon ontvangt u van een Leen Bakker medewerker in bijzondere gevallen (service en/of coulance). De geldigheid van de Leen Bakker tegoedbon is korter dan de geldigheid van de Leen Bakker cadeaukaart. De cadeaukaart is 5 jaar geldig. De Leen Bakker tegoedbon is 1 jaar geldig vanaf de dag van uitgifte. Voor de Leen Bakker tegoedbon geldt dat de waarde door een Leen Bakker medewerker wordt bepaald.Hoe betaal ik met mijn Leen Bakker tegoedbon?

Selecteer hiervoor in de winkelwagen het betaalmiddel "Leen Bakker cadeaukaart".