Vanwege drukte kan uw bestelling langer onderweg zijn

Stel uw eigen schuifdeurkast op maat samen

Stap 1: kies de opstelling van uw schuifdeurkast

Wanneer u een STOCK schuifdeurkast gaat samenstellen, dan begint u bij de kastombouw. U heef det keuze uit vier verschillende kastdelen. Deze opstellingen zijn beschikbaar in de kleuren zwart en wit. De afwerking van het interieur aan de binnenkant van de kast is altijd wit van kleur. Maak een ontwerp die past in uw slaapkamer.

⚪️ Wit

⚫️ Zwart

Stap 2: kies de afwerking van uw schuifdeurkast

Na het ontwerpen van de kastombouw, is het tijd voor het kiezen van de deuren en eventueel een softclose-systeem. Zo stelt u écht een STOCK kast met schuifdeur op maat samen.

De deuren

U kunt kiezen uit 6 schuifdeuren in verschillende kleuren. Van wit tot antraciet en zelfs in eikenkleur of met spiegel! Kies bijvoorbeeld voor een witte deur aan de linkerkant, en een spiegeldeur aan de rechterkant. Alle schuifdeuren zijn beschikbaar in twee hoogtes: 195 cm en 236 cm.

Softclose-systeem

U sluit uw kast geruisloos en gemakkelijk met behulp van een softclose-systeem. Bijkomend voordeel: u voorkomt door softclose ook beschadigingen aan uw kast.

Stap 3: kies de inrichting van uw schuifdeurkast

Een nette en overzichtelijke schuifdeurkast helpt u uw slaapkamer netjes en overzichtelijk te houden. Kies uit verschillende accessoires en bepaal zelf of u veel hangruimte of veel legruimte wil. Met behulp van legplanken, kledingroedes, draadmanden en andere accessoires maakt u pas écht een kledingkast met schuifdeur op maat!