Winkelen op afspraak bij Leen | Plan hier jouw winkelbezoek

Winkelen op afspraak bij Leen | Plan hier jouw winkelbezoek

Stel uw eigen schuifdeurkast op maat samen

Stap 1: kies de opstelling van uw schuifdeurkast

Wanneer u een STOCK schuifdeurkast gaat samenstellen, dan begint u bij de kastombouw. U heef det keuze uit vier verschillende kastdelen. Deze opstellingen zijn beschikbaar in de kleuren zwart en wit. De afwerking van het interieur aan de binnenkant van de kast is altijd wit van kleur. Maak een ontwerp die past in uw slaapkamer.

⚪️ Wit

⚫️ Zwart

Stap 2: kies de afwerking van uw schuifdeurkast

Na het ontwerpen van de kastombouw, is het tijd voor het kiezen van de deuren en eventueel een softclose-systeem. Zo stelt u écht een STOCK kast met schuifdeur op maat samen.

De deuren

U kunt kiezen uit 6 schuifdeuren in verschillende kleuren. Van wit tot antraciet en zelfs in eikenkleur of met spiegel! Kies bijvoorbeeld voor een witte deur aan de linkerkant, en een spiegeldeur aan de rechterkant. Alle schuifdeuren zijn beschikbaar in twee hoogtes: 195 cm en 236 cm.

Softclose-systeem

U sluit uw kast geruisloos en gemakkelijk met behulp van een softclose-systeem. Bijkomend voordeel: u voorkomt door softclose ook beschadigingen aan uw kast.

Stap 3: kies de inrichting van uw schuifdeurkast

Een nette en overzichtelijke schuifdeurkast helpt u uw slaapkamer netjes en overzichtelijk te houden. Kies uit verschillende accessoires en bepaal zelf of u veel hangruimte of veel legruimte wil. Met behulp van legplanken, kledingroedes, draadmanden en andere accessoires maakt u pas écht een kledingkast met schuifdeur op maat!

De 5 stappen in onze STOCK kasten configurator

1. Kies het type kast

Gaat u voor een draaideurkast, een schuifdeurkast of heeft u tóch liever een inloopkast?

2. Kies uw opstelling

In deze stap bepaalt u de gewenste opstelling, zodat de kast perfect in uw kamer past!

3. Kies uw deuren en grepen

In deze stap maakt u de buitenkant van de kast helemaal naar uw smaak. Heeft u bijvoorbeeld graag de luxueuze uitstraling van paneeldeuren of gaat u liever voor witte deuren? Spiegels of geen spiegel?

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden! Als finishing touch kunt u uw kast uitrusten met grepen naar wens.

4. Kies uw accessoires

De binnenkant van uw kast kunt u zo praktisch maken als u zelf wilt! In deze stap kunt u ervoor kiezen bijvoorbeeld extra planken, roedes, schuiflades, manden of diversen toe te voegen. Opgeruimd staat netjes!

5. Overzicht van uw configuratie

U heeft uw persoonlijke, unieke kast geconfigureerd! In dit overzicht kunt u nog eens kijken of alles compleet en naar wens is.

Naar de configurator >