Winkelen op afspraak bij Leen | Plan hier jouw winkelbezoek

Winkelen op afspraak bij Leen | Plan hier jouw winkelbezoek

Stel uw eigen STOCK inloopkast op maat samen

Stap 1: kies de opstelling van uw inloopkast

Heeft u altijd gedroomd van een open kledingkast? Met de STOCK kasten configurator ontwerpt u in slechts enkele stappen de inloopkast van uw wensen. Het begint allemaal bij de kastombouw, beschikbaar in de kleuren wit of zwart. De afwerking van het interieur aan de binnenkant van de kast is altijd wit van kleur. Combineer verschillende elementen. Zoals een basiselement, aanbouwelement en hoekelement. Begin vandaag nog en bouw de perfecte slaapkamer kast!

⚪️ Wit

⚫️ Zwart

Stap 2: kies de inrichting van uw inloopkast

Omdat de open STOCK kast geen deuren of grepen heeft start u direct met het inrichten van de kast. Wilt u veel legruimte of juist veel hangruimte? Met de STOCK accessoires stelt u een kledingkast samen die aansluit bij uw wensen en eisen. Naast legplanken, roedes en ladeblokken is het zelfs mogelijk om verdeelelementen en draaikruizen aan te brengen.

De 5 stappen in onze STOCK kasten configurator

1. Kies het type kast

Gaat u voor een draaideurkast, een schuifdeurkast of heeft u tóch liever een inloopkast?

2. Kies uw opstelling

In deze stap bepaalt u de gewenste opstelling, zodat de kast perfect in uw kamer past!

3. Kies uw deuren en grepen

In deze stap maakt u de buitenkant van de kast helemaal naar uw smaak. Heeft u bijvoorbeeld graag de luxueuze uitstraling van paneeldeuren of gaat u liever voor witte deuren? Spiegels of geen spiegel?

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden! Als finishing touch kunt u uw kast uitrusten met grepen naar wens.

4. Kies uw accessoires

De binnenkant van uw kast kunt u zo praktisch maken als u zelf wilt! In deze stap kunt u ervoor kiezen bijvoorbeeld extra planken, roedes, schuiflades, manden of diversen toe te voegen. Opgeruimd staat netjes!

5. Overzicht van uw configuratie

U heeft uw persoonlijke, unieke kast geconfigureerd! In dit overzicht kunt u nog eens kijken of alles compleet en naar wens is.

Naar de configurator >